Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 29.11.2021 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti

PRAVO RJEŠENJE ZA VAS

Datum kada stiže plaća je daleko, a i tada Vam nije od velike koristi, jer cijeli iznos plaće morate podmiriti zbog nakupljenih troškova. Vrijeme je da se prestanete opterećivati financijskim poteškoćama i počnete razmišljati unaprijed uz naše online kredite. To su nenamjenski krediti s iznosom od 10.000 kn.

ONLINE KREDITI U SAMO 24 SATA

Mi smo tvrtka koja poštuje Vas i Vaše vrijeme, a djelujemo kao jedinstvena kompanija s dugoročnim iskustvom u radu s klijentima. Slobodno nam se obratite s punim povjerenjem, jer mi smo tu zbog Vas.

Vrijeme zaista brzo prolazi, pa u skladu s tim radimo po principu brzih kredita.

Zaboravite na komplicirane uvjete jer onog trena kada odlučite uzeti online kredit imat ćete sve potrebne informacije o količini novca koji je kasnije potrebno vratiti. Sve je jasno kao dan, a potrebno je samo dvaput kliknuti mišem  i već ste na korak do rješenja.

KAKO NAS KONTAKTIRATI ZA KREDIT ONLINE

Ispunite kreditni kalkulatar i obrazac te nam pošaljite svoju prijavu za kredit. U najbržem mogućem roku dobit ćete povratnu informaciju.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (613 ocjena)