Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti PBZ

Nenamjenski krediti PBZ, fleksibilni i sigurni

Uvijek postoje situacije kada se dogode nepredviđeni događaji za koje nismo spremni i koji zahtijevaju dodatna sredstva koja u to vrijeme obično nemamo. Najčešće su to situacije poput popravka automobila, hitne kupnje kućanskih aparata ili financiranja drugih potreba. Čak i ako imamo manju gotovinu, obično ona nije dovoljnadabi riješili problem ili ostvarili najvažnije planove. Srećom, imamo priliku zatražiti financijsku potporu u smislu kredita koji nam pomaže da se brzo i lako organiziramo. No, koja je opcija najisplativija i kojem kreditu onda pribjeći? PBZ banka već je dugi niz godina u samom vrhu kreditnog tržišta, a ističe se po vrlo povoljnim kreditima koji imaju povoljne uvjete i minimalne kriterije za odobrenje. Nenamjenski krediti PBZ na tržištu ističu se kao transparentni, jednostavni i brzi, zahvaljujući primjeni najviših standarda. Budući da korisnici imaju priliku koristiti novac kako su zamislili, time dobivaju više slobode u ostvarenju svojih planova. Bez obzira radi li se o podmirivanju određenih dugova, pokrivanju većih troškova islično, nenamjenski krediti PBZ pomoći će vam da brzo, lako i sigurno dođete do novca.

Nenamjenski krediti PBZ namijenjeni financiranju najvažnijih planova

Internet je postao ključni element u zajmodavnom sektoru i zahvaljujući tome se na tržištu može naći velik broj financijskih proizvoda i usluga. Stalni rast potražnje za nenamjenskim bankarskim kreditima prisutan je unatoč velikom broju zajmodavaca u kreditnom sektoru. Poboljšana ponuda omogućila je građanima da se danas lakše prijave za kredit i brzo dođu do gotovine. Ako se nađete u situaciji da vam novac treba brzo za plaćanje hitnih troškova, zasigurno ste razmotrili zahtjev za nenamjenskim kreditom online. Nenamjenski krediti PBZ postali su vrlo popularni jer imaju transparentne uvjete prilagođene velikom broju zaposlenih i umirovljenika. Usluge PBZ banke osmišljene su kako bi građanima olakšale pristup gotovini i pružile podršku u raznim situacijama koje zahtijevaju dodatna sredstva. Nesumnjivo je najveća prednost brz internetski postupak prijave s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Ova vrsta kredita nudi rješenje za financiranje hitnih potreba, karakteriziraju ga minimalni uvjeti i prilagođeni plan otplate. Jednostavnost primjene čini ga najčešće korištenim i najtraženijim financijskim proizvodom. Nenamjenski krediti PBZ podrazumijevaju prilagođeno riješenje kod bilo koje situacije ili većih troškova.

Savršeno prilagođeni nenamjenski krediti PBZ

Ako tražite odgovarajuću mogućnost financiranja za ostvarenje određenih planova, nenamjenski krediti PBZ su najbolje rješenje. Pribjegavanje nenamjenskim zajmovima postalo je uobičajena praksa kada su potrebni dodatni novčani iznosi. PBZ banka optimizirala je postupak prijave za klijente, tako da se neki proizvodi mogu zatražiti putem interneta, što je ubrzalo i olakšalo odobrenje. Ako su nenamjenski krediti opcija koja vam najviše odgovara, postupak prijave moguć je u bilo kojoj poslovnici banke ili putem Interneta. Što se tiče uvjeta, osoba mora biti punoljetna i imati prebivalište u Republici Hrvatskoj. Također, potrebno je imati tekući račun na koji će se uplatiti sredstva nakon odobrenja. Nenamjenski krediti PBZ odobravaju se na najmanje godinu dana, dok je maksimalni rok deset godina. Budući da korisnik sam možete odabrati datum mjesečne otplate, to će smanjiti stres i pružiti više pogodnosti. Razlog velike popularnosti nenamjenskih PBZ kredita ležii u činjenici da se oni mogu koristiti u skladu s individualnim željama i potrebama. Klijenti također imaju mogućnost odgoditi mjesečnu otplatu rate kredita do tri mjeseca, što je izvrsna pogodnost.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (676 ocjena)