Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti erste

Nenamjenski krediti erste najčešći su odabir financiranja

Razni troškovi, nepredviđeni događaji, realizacija važnih planova, svakodnevno podrazumijevaju potrebu za dodatnim novcem. Unutar različitih ponuda financiranja na kreditnom tržištu sada je mnogo lakše pronaći onu koja ima transparentne uvjete i brzo odobrenje. Uzimajući u obzir rastuće potrebe građana za financiranjem, Erste banka omogućila je lakši pristup proizvodima i uslugama koji mogu pokriti najvažnije troškove ili postići dugo željene planove koji zahtijevaju veća ulaganja. Nenamjenski krediti erste mogu se koristiti u različite svrhe financiranja, što je izvrsna opcija prilagođena svim građanima s redovitim mjesečnim primanjima. Budući da je ovo nenamjenski oblik kredita, to omogućuje trošenje sredstava uz više slobode i uz pojednostavljeni postupak prijave. Nenamjenski krediti erste izvrstan su izbor onda kada vam je potreban veći iznos gotovine ili u situaciji kada želite ostvariti određene planove. Erste banka je na taj način osigurala brza i jednostavna financijska rješenja za svakog klijenta. Dakle, bez nepotrebnog čekanja i uz minimalni birokratski postupak.

Nenamjenski krediti erste, transparentni i fleksibilni uvjeti

U sektoru kreditnih usluga, erste banka omogućila je znatno inovativniji pristup uslugama s brojnim pogodnostima i nižim naknadama. Zahvaljujući jednostavnijem internetskom postupku prijave, građani sada imaju brža i fleksibilnija rješenja za financiranje. Kao što i samo ime govori, nenamjenski krediti su gotovinski krediti u kojima se dodatna sredstva dobivaju brzim birokratskim postupkom. Posljednjih godina nenamjenski krediti erste su na samom vrhu zbog izuzetno atraktivnih i transparentnih uvjeta. Kako je ovo za mnoge građane postala najbrža i najlakša opcija, erste banka omogućila je pristup kreditima kroz jednostavan postupak prijave, realizaciju na šalteru ili putem interneta. Nenamjenski krediti erste odobravaju se u eurima, a postoji mogućnost izbora fiksne kamatne stope. Rok otplate je do deset godina, ovisno o odabranom iznosu. Pogodnost nenamjenskih kredita je u tome što je postupak prijave moguć putem interneta, uz brzi odgovor na odobrenje. Također, na stranici erste banke na raspolaganju vam je kreditni kalkulator, što omogućava da sami izračunate sve troškove i iznos mjesečne rate kredita.

Koje prednosti imaju nenamjenski krediti erste

Koliko vam se puta dogodilo da unatoč štednji i financijskim savjetima novac koji imate ne može zadovoljiti sve vaše potrebe? Mnogima koji se trude ostvariti određene planove, imaju određene dugove ili žele ulagati u preuređenje kuća, takve situacije zahtijevaju brza i pouzdana rješenja koja će pomoći u lakom rješavanju financijskih problema. Nema sumnje da je tehnologija transformirala kreditni sektor, pridonoseći dostupnosti širokog spektra mogućnosti financiranja kod tradicionalnih banaka. Jedna od velikih pogodnosti jest ta da možemo ugovoriti kredite i putem interneta. S obzirom na to da se nepredviđeni troškovi mogu pojaviti u bilo kojem trenutku, nenamjenski krediti postali su prijeko potrebna podrška većini zaposlenih građana i umirovljenika. Naime, nenamjenski krediti erste udovoljavaju najvažnijim zahtjevima građana za brzim financiranjem i pouzdanim pristupom potrebnoj gotovini. Neke od glavnih prednosti koje imaju nenamjenski krediti erste su prilagodljivost prema potrebama kupaca, brzina odobravanja i učinkovitost postupka, koji se u potpunosti mogu ostvariti putem Interneta.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (647 ocjena)