Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti akcija

Nenamjenski krediti akcija je pristup jednostavnom financiranju

Jeste li znali da na tržištu postoje nenamjenski krediti akcija koji su izvrsna opcija kada su vam potrebna sredstva brzo i uz minimalan birokratski postupak. Bez obzira jeste li zaposleni ili ste u mirovini, stvaranje odgovarajućeg proračuna omogućuje bolje razumijevanje financijskih navika i lakšu prilagodbu njima. Osim dobrog proračuna koji pomaže u mjesečnim troškovima, odabir pravog kredita za neočekivane troškove omogućuje vam uravnoteženu odluku. Nenamjenski krediti olakšat će čitav postupak, jer ova ponuda podrazumijeva povoljnije uvjete od standardnih, te stoga predstavlja isplativiju opciju. Dakle, na raspolaganju vam je prilagođeno rješenje koje je u skladu s vašom financijskom situacijom i ispunjavanjem najvažnijih ciljeva. U tom smislu, nenamjenski krediti akcija osiguravaju jeftiniju uslugu, što znači da tijekom promotivnog razdoblja imate mogućnost dodatne uštede. Također to se odnosi na ukupne troškove, odnosno na odgovarajući iznos koji možete posuditi s nižim iznosom kamata i manjim mjesečnim troškovima prilikom otplate. Postupak ugovaranja kredita traje nekoliko minuta, a dodatna pogodnost je što se možete prijaviti putem interneta.

U koju se svrhu mogu koristiti nenamjenski krediti akcija

U potrazi za odgovarajućim kreditom mnogi se ljudi pitaju kako pronaći isplativo rješenje? Postoji li ponuda u kojoj nenamjenski krediti osiguravaju dodatnu uštedu? Ako vas zanimaju bolja i praktičnija rješenja, nema sumnje da su nenamjenski krediti akcija idealan način za dobivanje potrebnog novca i postizanje vaših planiranih ciljeva. Naime, ovo je savršeno rješenje za bilo koju vrstu financiranja, što olakšava situaciju kada trenutno nemate potreban novac za provedbu određenih planova. Nenamjenski krediti mogu vam pomoći da lakše riješite postojećih troškova bez obzira želite li financirati popravku automobila, kupiti nove kućanske uređaje ili otplatiti dugove. Ugovaranje kredita je jednostavno, možete se prijaviti u poslovnici banke ili putem interneta. Nenamjenski krediti akcija pomoći će vam da u bilo kojem trenutku pristupite potrebnim sredstvima i iskoristite promotivno razdoblje u kojem su kamate niže. Ponuda nenamjenskih kredita dostupna je svim građanima s redovnim primanjima i umirovljenicima, bez obzira jesu li klijenti banke ili ne.

Koje prednosti imaju nenamjenski krediti akcija

Prije nego što donesete odluku i podnesete zahtjev za kredit, zasigurno ćete se zapitati je li ovo prava opcija? Sigurno vas zanima koja je razlika u odnosu na standardnu kreditnu ponudu? Nenamjenski krediti idealno su rješenje kojim ćete zadovoljiti sve svoje financijske potrebe. Budući da sve ovisi o vašim financijskim potrebama, planovima i željama, upoznajte se sa uslovima i provjerite da li vam odgovaraju. Treba imati na umu da je ključ svake povoljne kreditne ponude u nižim troškovima, a time i manjoj mjesečnoj otplati. S tim u vezi, nenamjenski krediti akcija savršen su izbor ako tražite brz način pokrivanja nepredviđenih troškova, jer ovom jednostavnom obliku financiranja možete pristupiti s minimalnom dokumentacijom. Uz pomoć nenamjenskih kredita možete lakše ostvariti svoje planove i želje. Ova ponuda kredita pruža veću fleksibilnost, pa je savršeno rješenje kada vam treba novac za putovanja, kućne popravke ili dodatnu financijsku potporu. Dodatna pogodnost je što sami možete odrediti traženi iznos i rok otplate. Uz to, nenamjenski krediti akcija podrazumijevaju i isplativiji način kreditiranja, koji je znatno prilagođeniji vašim mogućnostima.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (581 ocjena)