Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Najbrži krediti

Što su najbrži krediti

Kreditno tržište nudi širok spektar mogućnosti i alternativa svim građanima koji traže brze kredite. U vrijeme kada su praktičnost i brzina među najvažnijim aspektima odgovornog zaduživanja, sve više se traže kreditne opcije sa brzim odobrenjem. Svatko ko treba dodatni novac za neplanirane troškove ili financiranje, bilo da se radi o neposrednoj kupnji kućanskih uređaja, putovanju ili popravci automobila, zna da je brzina odobrenja preliminarna. Danas je moguće pristupiti raznim opcijama, a najbrži krediti postali su među vrlo popularnim. Ponuda u kreditnim kućama izuzetno je atraktivna jer građanima omogućuje novac kada postoje prepreke u dobivanju bankovnih kredita. Između ostalog, ponuda kreditnih kuća mnogo je transparentnija jer ne postoji procjena kreditnog rejtinga, dugo vrijeme čekanja i druge prepreke kao kod tradicionalnih kredita u bankama. Najbrži krediti kao što i samo ime govori, jedan su od najjednostavnijih financijskih proizvoda za dobivanje gotovine pomoću koje ćete svoje troškove držati pod kontrolom. Zahvaljujući ovoj jednostavnoj opciji dostupnoj putem interneta, mogu se postići određeni ciljevi kada nemate dovoljno sredstava.

Najbrži krediti putem interneta

Kreditne institucije na tržištu imaju širok raspon financijskih usluga, prema načinu korištenja sredstava i sa određenim karakteristikama. Koncept najbržih kredita takav je da klijentu nude nebrojene mogućnosti, od podmirivanja nepredviđenih troškova do mogućnosti dobivanja dodatne podrške. Tijekom vremena postali su jedna od najtraženijih financijskih proizvoda namijenjenih pokrivanju dodatnih troškova. Primljena sredstva mogu se koristiti kod bilo kojeg nepredviđenog događaja. Najbrži krediti su uz jednostavan i siguran postupak, kao i brzo odobrenje na mreži. Zahvaljujući ovoj vrsti kreditne usluge, svaki se nepredviđeni događaj može riješiti lako i brzo. Kako se prijaviti za najbrži kredit? Internet olakšava pristup ovoj vrsti kredita, jer nakon podnošenja internetske prijave i potvrde odobrenja, novac se nalazi na tekućem računu za 15 minuta. Kao što i samo ime govori, najbrži krediti odobravaju se brzo i uz minimum dokumenata. Najčešće se traže u hitnim slučajevima kada osoba nema vremena čekati duge postupke. Odlikuje ih širok raspon prednosti, a među najvažnijima su fleksibilnost, brzina i transparentni uvjeti.

Najbrži krediti s minimalnim formalnostima

Zahvaljujući izuzetnoj ponudi kreditnih kuća koje su omogućile transparentnije modele zajma, građanima je puno lakše doći do gotovine. Posljednjih godina na tržištu se pojavio velik broj novih kreditnih proizvoda koji su brži, jednostavniji i praktičniji za sve one kojima je potrebno hitno financiranje. Najbrži krediti odgovaraju na specifične potrebe financiranja, jer je riječ o manjem iznosu i kraćem roku otplate. Podnošenje zahtjeva za najbrži kredit jednako je sigurno kao i traženje zajma u banci. Dokumentacija je minimalna, što podrazumijeva pojednostavljene formalnosti. Sve što morate učiniti je odabrati odgovarajući iznos zajma i rok otplate. Najbrže kredite je lakše dobiti od klasičnih bankarskih zajmova, kako u pogledu brzine odobravanja, tako i u pogledu minimalnih uvjeta koje podrazumijevaju. Prednost koju imaju najbrži krediti je što kreditni rejting klijenta nije presudan, već redoviti mjesečni prihod. Također, nije potrebno otići u financijsku instituciju, već s nekoliko jednostavnih koraka predajte zahtjev putem mobitela ili računala, dovršite postupak prijave, nakon odobrenja za 15 minuta novac je na tekućem računu.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (610 ocjena)