Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini kredit PBZ

Mini kredit PBZ pomoći će Vam u svakoj situaciji!

PBZ druga je najveća bankarska grupa u Hrvatskoj s preko 4000 tisuće zaposlenika i s preko 10 000 ostvarenih projekata i investicija samo u posljednjem vremenskom periodu. PBZ karakterizira transparentno poslovanje, odlična ponuda kredita i stručnost zaposlenika. PBZ privlači obrtnike, poduzetnike, vlasnike kompanija i biznismene diljem regije i ostvaruje velike projekte na razini cijele države. Isto tako je partner hrvatskoj Vladi, kao i drugim vladama diljem regije. Ipak, kreditna ponuda PBZ-a je tema ovog članka, a mini kredit PBZ posljedni je veliki projekt ove banke. Mini kredit PBZ pružat će svakome priliku da riješi svoje financijske nedaće i probleme. Ovakav kredit izdaje se lako i bez puno čekanja te će Vam pomoći da otplatite neke nenadane troškove, kao da i potrošite taj novac za nešto što ste dugo priželjkivali. To može biti jedno obično putovanje u daleku zemlju ili jednostavno plaćanje nekog malog duga kojeg se ne možete riješiti već mjesecima.

Mini kredit PBZ bit će Vaše rješenje za financijske probleme!

Mini kredit PBZ je nenamjenski kredit pomoću kojeg ćete moći prikupiti dodatna sredstva za što god poželite. Nenamjenski krediti su oni krediti koje možete trošiti kako god Vam odgovara. Mini kredit PBZ koristi se za neka luksuzna putovanja, koriste se za ljetovanje i organiziranje svadbi. Krediti se koriste i za adaptaciju stanova, izgradnju vikendice, plaćanje maturalaca, plaćanje bolničkih troškova i još mnogo toga. Primjena je puno, a nije da nam treba neki poseban razlog da potrošimo novac, zar ne? Mini krediti su odlična usluga pomoću koje ljudi mogu lako riješiti neke nenadane troškove. Isto tako korisni su kada trebamo neku manju svotu novaca koju jednostavno trenutno nemamo. Iskoristite priliku i preuzmite i Vi svoj PBZ mini kredit kako biste malo predahnuli, riješili se problema i uživali. Nema potrebe da u ovakvom svijetu kredita Vi se jednom ne okoristite situacijom. PBZ je vrlo transparentna i poznata banka u kojoj ćete uvijek imati sve načisto.

Mini kredit PBZ potražite i online!

Mini kredit PBZ je dakle odličan kredit pomoću kojeg možete riješiti niz problema i ostvariti niz ciljeva. Takvi krediti dostupni su i online. Njihova jedina prednost pred PBZ-om je činjenica što se na njih ne čeka dugo. Jednostavno odredite visinu kredita i rok otplate, a potom pričekajte do sat vremena da kredit sjedne na Vaš račun. Posve nevjerojatno, zar ne? Ipak, istina je – male kreditne kuće koje izdaje male kredite baš kao mini kredit PBZ zaobilaze duga čekanja i odmah Vam šalju novac. Kada je vrijeme bitan faktor, onda je ovakav kredit savršen. Nenadani troškovi obično i jesu takvi da ih se može isplatiti lako, ali potreban nam je kredit kojeg možemo dobiti istoga dana. Zato birajte PBZ-ov ukoliko za njega imate vremena, a ako ne, online krediti malih kreditnih kuća omogućit će Vam istu stvar, čak i još brže. Ostvarite kredit lako i brzo i bez prevelikog čekanja.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (648 ocjena)