Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ponuda kredita

Ponuda kredita, tržište kredita

Današnje tržište kredita sačinjava sve više kredita. Gotovo sve banke danas u ponudi imaju nenamjenske kredite koji su: Gotovinski kredit, hipotekarni kredit, lombardni kredit, umirovljenički kredit. Naravno, osim ovih najpopularnijih kredita postoje i krediti za primjerice studente, turizam, poljoprivredu, poduzetnike itd. Ponuda kredita je danas toliko opširna da gotovo za sve možete dobiti kredit ako ste kreditno sposobni. Ponuda vezana za kredite je danas jača nego ikada prije, i to ne samo u bankama nego i drugim financijskim institucijama poput kreditnih kuća. Ponuda kredita mnogima može stvoriti glavobolju kod odabira kredita, zato se uvijek preporučuje da prije traženja kredita se klijent raspita što više o kreditu. Danas je najtraženiji kredit svakako nenamjenski gotovinski krediti. Korisnik navedenog kredita slobodno raspolaže sa sredstvima i može ga iskoristiti za bilo koju namjenu bez suvišnih pitanja sa strane banke. Važno je naglasiti kako se kod nenamjenskih kredita kao instrument osiguranja ipak traži jamac. Prije odabira i razmatranja kredita preporučljivo je napraviti financijski plan kako biste bili svjesni s koliko novaca možete raspoređivati a da je unutar vašeg kućnog budžeta.

Ponuda kredita, kreditna sposobnost

Ono bez čega ne možete dobiti kredit je svakako kreditna sposobnost. Kakva kreditna sposobnost se traži recimo za najpopularnije kredite, nenamjenske kredite? Kreditna sposobnost se određuje na temelju redovnih mjesečnih primanja, urednosti u otplaćivanju postojećih obaveza. Iznos kredita se određuje potencijalnim anuitetom tj. Iznosom neopterećenih mjesečnih primanja. Važno je naglasiti da jamci ili sudužnici vam mogu povećati kreditnu sposobnost. Primanja klijenta koji je zainteresiran za kredit ne smiju biti manja od anuiteta bez obzira na jamca ili sudužnika. Koji je postupak odobravanja kredita? Ukratko, podnesete zahtjev za kredit uz traženu dokumentaciju, danas je to moguće napraviti i online kod određenih banaka. Kada banka primi vaš zahtjev i dokumentaciju ono ide u proces obrade. Kada je kredit odobren, banka javlja klijentu i sljedeći postupak je izrada ugovorne dokumentacije. Na kraju se ugovor o kreditu zaključuje ovjerom kod javnog bilježnika. Nakon svega, klijent nosi sve u banku i banka omogućuje korištenje kredita s isplatom na transakcijski račun. Ponuda kredita je svakako šarolika danas, no bez obzira koji kredit odabrali morate sa strane banke biti kreditno sposobni prema njihovim pravilima. Moramo naglasiti ovdje kako se ponuda kredita razlikuje u kreditnim kućama i kako kreditne kuće ne zahtijevaju kreditnu sposobnost na isti način kao i banke.

Ponuda kredita, financijske institucije

Mnogi ljudi često svoje opcije financiranja gledaju samo preko raznih banaka. Važno je naglasiti i postajanje raznih financijskih institucija koje također mogu pomoći građanima. Banke su također financijske institucije, i one kao takve su posrednici na financijskom tržištu. Što to znači? Banke i ostale financijske institucije poput osiguravatelja, štedionica, kreditnih kuća prikupljaju novčana sredstva i usmjeravaju u financijske plasmane. Ponuda kredita kod banaka je najčešća, no isto tako moramo naglasiti važnost kreditnih kuća kod kredita. Što su kreditne kuće ili agencije kako ih se također zove? One su financijska institucija koja posluje većinom online i nudi brze online kredite, zajmove i pozajmice. Posluju pod uvjetima Hrvatske Narodne Banke. Nakon banaka, kreditne kuće su odabir mnogih građana kada je u pitanju ponuda kredita. Njihova ponuda bazira se samo na kratkoročnim gotovinskim nenamjenskim kreditima. Što ovo znači? Krediti su u manjim iznosima i otplaćuju se u kratkom vremenskom periodu. Ovakvi krediti su nastali iz potrebe, mnogi građani su bili odbijeni radi kreditne sposobnosti u bankama. Kreditne kuće ne zahtijevaju kreditnu sposobnost, zahtijevaju samo određenu dokumentaciju i uvid da možete otplaćivati kredit. Ponuda raznih kredita na današnjem financijskom tržištu je i više nego velika.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (524 ocjena)