Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kreditni kalkulator ZABA

Kreditni kalkulator ZABA je alat koji je potreban svakome tko podiže kredit!

Krediti su danas zaista neophodni ukoliko u životu želimo imati “lijepe” stvari. To su stvari poput vlastitog krova nad glavom i vlastitog vozila. Znači osnovne stvari po današnjim standardima. Ipak, te stvari su vrlo skupe pa je potreba za kreditom na svakom koraku. Kada podižemo kredit, ulazimo u neku vrstu nove odgovornosti gdje smo se obvezali da ćemo idući duži period vraćati novac kojeg smo uložili u primjerice stan. Kreditni kalkulator ZABA je koristan alat za svakoga tko ulazi u kredit – pomoću ovog alata moći ćete se bolje pripremiti na period otplate kredita koji dolazi. Kreditni kalkulator ZABA glasi kao jedan od najjednostavnijih i najintuitivnijih, a razumjet će ga i oni stariji i oni mlađi. Jednostavno unesite sve potrene informacije o kreditu i saznat ćete koliko iznosi rata kredita kojeg otplaćujete. Kreditni kalkulatori poslužit će onima koji žele ozbiljno ući u kredit i redovito ga otplaćivati sve do zadnje rate.

Kreditni kalkulator ZABA omogućit će Vam bolju organizaciju prije perioda otplate kredita.

Kreditni kalkulator ZABA će pomoći svima onima kojima je stalo da svoj kredit otplate na vrijeme i redovito. Kada podižemo kredit, zapravo preuzimamo na sebe jednu novu vrstu odgovornosti. U takvim situacijama dobro je razmisliti gdje još možemo uštedjeti na svojim rashodima. Prvo savjetujemo da se riješite bilokakvih pretplata na časopise i slične stvari koje rijetko koristite. Također, ukoliko i dalje plaćate teretanu u koju ne idete, možda je sad vrijeme da počnete trenirati kod kuće ili se zaletite do Jaruna ili Bundeka. Kreditni kalkulator ZABA je vrlo koristan alat koji će Vam pomoći da se bolje organizirate i pripremite se na otplatu kredita. Naravno da je kredit stres i čak i da ste dobro osigurani, uvijek postoji mala doza stresa jer “što ako izgubim sva primanja? ” Ipak, nećete biti ni prvi ni zadnji koji će svoj kredit otplatiti do kraja – zato ne stresirajte, poslužite se kalkulatorom i dobro se spremite.

Kreditni kalkulator ZABA i kako funcionira?

Kreditni kalkulator ZABA funkcionira na vrlo jednostavan način. U njega unesete sve bitne parametre oko kredita: otkupnu cijenu, kaparu, godišnji porez, kamatnu stopu i drugo. Kada sve dobro unesete, možete dobiti računicu koja će Vam pokazati koliko bi iznosila mjesečna rata za takav kredit. Naravno, ukoliko je kredit dan na duži period otplate, ukupan novac koji ćete vratiti banci bit će veći. Najviše je to radi poreza koji na godišnjoj bazi ipak skupe neku svotu novaca. Kreditni kalkulator ZABA će Vam pomoći da se dobro pripremite na takav scenarij. Ukoliko imate točan iznos koji ćete otplaćivati, možete se pomnije pripremiti na naredni period i napraviti rezove tamo gdje je potrebno. Uz alat poput ovog, svatko će moći mirne glave ući u kredit i početi otplaćivati svoj dug banci. Ne očajavajte jer ovim potezom osigurat ćete si kapital za prvu nekretninu, auto ili biznis! Uđite u to sigurno i izračunajte sve što je potrebno!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (596 ocjena)