Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kreditni kalkulator Pbz

Kreditni kalkulator Pbz, pojmovi vezani za kredite

Bilo da prvi put u životu razmatrate podići kredit, ili vam je ovo već drugi ili treći kredit po redu, ponekad nas mnogi pojmovi za kredite znaju zbuniti. Mnoge od nas zna biti sram pitati određena pitanja vezana za kredite, poput kako banka određuje da li smo kreditno sposobni ili ne. Iako je osobnim bankarima posao da nam objasne sve što nas zanima vezano za kredite i mogućnosti koje nam se nude, mnogi od nas ne koriste ovu priliku. Ovdje u priču dolazi Kreditni kalkulator Pbz koji nam pomaže na više pitanja. Za što služi kreditni kalkulator Pbz i slični online kalkulatori? Ovakva vrsta kalkulatora nam pomaže da se informiramo o financijama. Upisujemo u kalkulator podatke koje nas zanimaju vezane za kredit, a to je vremenski rok otplate i iznos kredita koji nam je potreban. Kada upišete navedeno i potvrdite, kalkulator vam donosi gotov izračun. Ovo je odličan način kako doći do odgovora na pitanje koje nam je svima bitno, a to iznos rate kredita.

Kreditni kalkulator Pbz, besplatno računanje troškova kredita

Da biste koristili kreditni kalkulator Pbz banke ne morate biti klijent, bitno je da imate dobru internet vezu. Podatke u kalkulator možete unijeti preko računala, laptopa, tableta, pametnog telefona i to bilo kada. Kreditni kalkulator Pbz banke je besplatan i ne snosi nikakve naknade za njegovo korištenje. Njegova uloga je da vama pruži jasniji uvid u možda buduće financije. Svatko od nas si je pomislio sigurno kako bi bilo divno doći do izračuna kredita bez razgovora s osobnim bankarom. Ovakva vrsta kalkulatora dozvoljava klijentima da sami izvide koja opcija kredita bi im bila najbolja. Uz navedeni kalkulator vi na sasvim brz način dolazite do informacija o troškovima vašeg budućeg kredita kao što su mjesečni anuitet, efektivna kamatna stopa, ukupna kamata itd. Planiranje kredita od samog početka je veoma bitna stvar, jer dugoročno gledano imat će posljedice na vaše buduće financije. Istraživanje najboljeg kredita i slaganje okvirnog plana preko navedenog kalkulatora pomaže i vama da spremniji dođete na razgovor s osobnim bankarom vezano za određeni kredit.

Kreditni kalkulator Pbz, izračun koji je bez obveza

Izračun koji ćete dobiti kroz kreditni kalkulator Pbz je bez obaveza, on služi kako biste se informirali o vašem budućem kreditu u potpunoj diskreciji. Kreditni kalkulator Pbz možete koristiti bilo kada i bilo gdje, uvijek vam je dostupan, Nakon što razmotrite par opcija putem kalkulatora i kada ste se odlučili za jedan kredit, ili se možda dvoumite, sada je vrijeme da dogovorite sastanak s osobnim bankarom i prođete ostale detalje kredita. Kalkulator može služiti za izračun stambenih kredita, nenamjenskih kredita, gotovinskih kredita, ukratko svih kredita. Ovo je svakako najlakši način kako brzo dobiti određeni izračun. Ako možda razmatrate više kredita, svakako je preporuka da si na laptop ili sa strane zapišete izračune raznih kredita i tako odaberete ono što je najpovoljnije vama. Pbz banka je tu za vas vezano za svaki vaš upit vezan za njene ponude. Pbz banka je prepoznala potrebu svojih klijenata vezano za kredite, te im je navedenim kalkulatorom omogućila brzu provjeru i brzo informiranje vezano za određene kredite.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (558 ocjena)