Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kreditni kalkulator Erste

Kreditni kalkulator Erste je koristan alat za izračun mjesečne rate kredita!

Što je kreditni kalkulator? U pitanju je alat pomoću kojeg možete lako saznati kolika bi bila Vaša mjesečna rata kredita kada biste se odlučili na određeni kredit. U ovaj alat upisujete parametre koji će uvjetovati konačnu ratu. U pitanju su visina kredita, rok otplate, kapara, godišnji porezi i drugo. Ukoliko razmišljate o kreditu, kreditni kalkulator Erste poslužit će Vam vrlo dobro kako biste mogli bolje shvatiti situaciju. Uz kreditni kalkulator moći ćete u miru izbrojiti sve – od toga koliko ćete novaca vratiti banci do Vaše mjesečne rate. Pri odabiru kredita uvijek znajte da što je duži rok otplate, to je ukupan novac koji vraćate banci veći – najveći razlog tomu su godišnji porezi koji se plaćaju pa ukoliko imate kredit na primjerice 30 godina, svakako da ćete vrati veću sumu novaca nego ako se odlučite za kredit od godinu dana. Kreditni kalkulator Erste jedan je od najintuitivnijih te će Vam brzo pomoći.

Kreditni kalkulator Erste pomoći će Vam da se pripremite na naredni period otplate kredita!

Uz kreditni kalkulator Erste moći ćete bolje shvatiti stanje u kojem ćete se nalaziti jednom kad počnete otplaćivati kredit. Zato je uvijek poželjno da usput pobrojite i sve svoje mjesečne rashode te ih probate reorganizirati. Ukoliko primjerice imate nekakve pretplate na internetu ili negdje drugdje, možda je sad pravo vrijeme da razmislite trebaju li Vam one doista. Kreditni kalkulator Erste također će Vam koristiti kako biste znali koliko će novaca kojeg ćete platiti na kraju otići kao porez a koliko kao kamata. Uz kreditne kalkulatore moći ćete se bolje pripremiti na period koji dolazi. Otplatiti kredit je svakako uvijek stres, barem u najmanjem obliku, no ne brinite. Nećete biti ni prvi ni zadnji koji je svoje kredite otplatio i ostvario svoje planove. Uz kredite možete lako ostvariti i realizirati svoje poslovne ideje, kupiti nekretninu, otputovati, platiti djeci maturalce, ženi auto, mužu motor i slično. Kako biste otplatili kredit organizirano, koristite kreditni kalkulator.

Kreditni kalkulator Erste je alat kojeg može koristiti svatko!

Kao što smo već napomenuli, kreditni kalkulator Erste je vrlo intuitivan alat kojim ćete moći lako saznati svoju mjesečnu ratu kredita. Ubacite unutra sve informacije o Vašem kreditu – od otkupne cijene, kapare do godišnjih poreza i kamatne stope. Kreditni kalkulator će Vam svakako pomoći u reorganizaciji Vašeg budžeta. Nikako nije pametno ulaziti u kredit bez ikakvog plana. Krediti su velika odgovornost koja će Vas natjerati da se pomnije organizirate te ostvarite neke svoje ciljeve uz velik kapital. Taj kapital koštat će Vas na taj način da ćete se organizirati te postrojiti svoje rashode kako biste napravili mjesta za otplatu kredita u narednom periodu. Kreditni kalkulator Erste također bi Vas mogao naučiti više o samim kreditima i kako se njima trguje. Saznajte sve što Vas zanima na stranicama banaka, no isto tako i na našem sajtu koji je pun financijskih savjeta koji će Vam pomoći. Pomno se pripremite za otplatu kredita i krenite!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (643 ocjena)