Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno Erste

Krediti za zaposlene na određeno Erste banka izdaje češće nego što mislite!

Pojam kredita poznat je gotovo svakome od nas – u životu nas snađu situacije kad su krediti jedino rješenje, a čak i neke životne situacije kroz koje prolazi svaki pojedinac sada obično zahtjevaju i zaduženje. Krediti za zaposlene na određeno Erste su po tom pitanju još škakljiviji. Malo je onih koji se odlučuju na kredite dok rade pod ugovorom na određeno. Ipak, sam taj ugovor više manje govori da u nekoj skorijoj budućnosti ipak nećemo raditi na tom radnom mjestu pa kako onda podići veliku sumu novaca za koju ni samo ne znamo kako ćemo ju vratiti. Krediti za zaposlene na određeno Erste posebni su krediti baš zato što su često potrebni onima koji rade na određeno, a s druge strane predstavljaju preveliki rizik koji neće svatko odlučiti preuzeti. Krediti su uvijek potrebni, a što napraviti kad nam trebaju baš u ovakvim situacijama. Banke takve kredite izdaju vrlo pažljivo, a klijentima se takve ponude obično ni ne sviđaju.

Krediti za zaposlene na određeno Erste – gdje pronaći pouzdan kredit?

Krediti za zaposlene na određeno Erste banka, kao i mnoge druge izdaju uz dozu opreza. Oni koji rade na određeno ne mogu garantirati da će moći vratiti veću količinu novaca kad ni sami ne znaju hoće li i dalje biti zaposleni nakon određenog vremenskog perioda. Upravo zato mnogi se u takvoj situaciji odlučuju na kredite online. Ovakvi krediti obično ne zahtjevaju dugi proces prije isporuke kredita – dakle puno su brži i onima kojima je kredit potreban odmah svakako je ovo najbolja opcija. Osim toga, ovakvi krediti su malih iznosa i lako se otplaćuju, a online krediti također nekad dolaze i posebnim pogodnostima u kojima ne plaćate čak ni kamate! Krediti za zaposlene na određeno Erste također mogu doći uz popratne provizije i naknade što kod online kredita nikad nije slučaj. Ukoliko je vrijeme bitan faktor, onda su online krediti možda najbolji način da osigurate novac brzo i riješite svoje probleme ili započnete sa svojim planovima.

Krediti za zaposlene na određeno Erste pomoći će u svakoj situaciji!

Krediti za zaposlene na određeno Erste omogućit će onima koji nemaju stalan posao da ipak dobiju kredit koji im je tako nužno potreban. Vrlo dobro smo naučeni da su nam krediti potrebni za jako puno različitih planova. Krediti za zaposlene na određeno Erste pomoći će u ostvarivanju novih poslovnih planova i realizaciji nekih poslovnih ideja koje će, kada budu realizirane, omogućiti klijentu da više nije zaposlen baš na određeno. Ovim putem mnogi će pronaći svoju novu sigurnost i pomoću kredita započeti novu etapu svog poslovnog života. Krediti se isto tako mogu trošiti nenamjenski stoga i oni koji takav novac trebaju za različite druge stvari poput putovanja, odmora, adaptacije prostora i ulaganja u nešto mogu računati na kredite za zaposlene na određeno. Svakako odaberite svog financijskog partnera kad je u pitanju kreditno poslovanje i taj izbor vidite u Erste banci. Erste banka ima dugu tradiciju poslovanja kod nas i pokazala se kao pouzdan partner.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (595 ocjena)