Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno uvijek su Vam na raspolaganju!

Krediti su danas dio svakodnevice većine građana. Danas živimo u društvu gdje se malo toga može ostvariti bez financijske pripomoći. Krediti nam omogućuju da osiguramo krov nad glavom, da kupimo svoj prvi auto, no isto tako da otplatimo neke stare dugove, da adaptiramo vikendicu, popravimo krov, pošaljemo djecu na maturalac i priuštimo obitelji putovanja. Krediti za zaposlene na određeno puno teže se ugovaraju, a oni koji moraju raditi bez nekakvog osiguranja do daljnjeg, još se teže odlučuju na kredit. Kako se obvezati na krediti za zaposlene na određeno kad ne možemo biti sigurni da ćemo kroz neki određeni vremenski period uopće imati posao? Dodajte još društvene i ekonomske uvjete u Hrvatskoj u vrijeme pandemije i vrlo brzo ćete shvatiti da je tako nešto vrlo rizično. Ipak, kao i svi ostali, i oni koji rade na određeno trebaju novac da bi živjeli i trebaju kredit da bi ostvarili svoje privatne i poslovne planove

Krediti za zaposlene na određeno – kako do kredita?

Kad su u situaciji da radimo na određeno, svi naši planovi koji se tiču idućih 10 ili 20 godina moraju se staviti na pauzu. Kada nemamo osigurano radno mjesto na neodređeno, u nama se javlja uvijek ta jedna mala briga koja govori: “A što nakon ovoga? ” – ta briga je vrlo racionalna i svakako normalna, no radi nje mali broj ljudi se odlučuje na kredit. Krediti za zaposlene na određeno mogu biti smisleni tek ako se radi o manjoj količini novaca za koju smatramo da smo sposobni vratiti ju prije nego što prestanemo raditi na mjestu gdje smo zaposleni na određeno. Ipak, mali i brzi krediti postoje, a oni kojima je novac potreban svoj kredit mogu pronaći i online. Krediti za zaposlene na određeno koji se traže online mogu biti dovoljno mali da nam ne prouzrokuju velike stresove. Zato takve kredite potražite u malim kreditnim kućama online koje se tek počinju boriti za svoje mjesto na tržištu kreditima.

Krediti za zaposlene na određeno ostvaruju se i online!

Krediti za zaposlene na određeno mogu se lako potražiti online. Takvi krediti prepuštaju kormilo u potpunosti Vama – to znači da sami birate visinu kredita i rok otplate. Kod malih kreditnih kuća koje novac daju isključivo preko online modela uočava se i trend kredita bez kamata. Krediti za zaposlene na određeno bez kamata mogu se ostvariti ukoliko je visina kredita relativno niska, a rok otplate kratak. Oni koji se odluče na takvu metodu mogu na kraju vratiti isti iznos koji su i posudili. Takav model postoji jer još uvijek smo u tranzitnom periodu gdje se građani prilagođavaju na nove trendove kreditnog poslovanja. Zato se ukrcajte na taj vlak i ostvarite svoje kredite bez dugih procesa i komplikacija. Svoj kredit ostvarite lako i brzo, a njegovu visinu odredite tako da Vam ne prouzrokuje probleme ukoliko radite samo na određeno. Krediti trebaju biti dostupni svima kako bi svatko od nas mogao ostvariti svoj maksimalni potencijal.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (653 ocjena)