Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za ljetovanje

Ljeto je sve bliže, planirate li otići na zasluženi godišnji odmor ovo je pravo vrijeme da rezervirate svoj smještaj. Bez obzira da li ćete ljetovati u Hrvatskoj ili izvan nje krediti za ljetovanje omogućit će vam da bezbrižno rezervirate hotel, apartman, kupite avionsku kartu ili opremu za plažu. Kao i sve drugo tako i ljetovanje zahtjeva određenu količinu novaca koju najčešće nemamo kraj sebe. Imate li veliku obitelj otići na more može biti samo san.

Pretvorite svoj san u stvarnost jer krediti za ljetovanje su kratkoročna usluga do 4000 EUR koju možete otplatiti u dogovorenom vremenskom periodu do 18 mjeseci. Razveselite svoju djecu i čitavu obitelj poklonom koji svi zaslužuju, a to je ljetovanje!

Krediti za ljetovanje u 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije

Krediti za ljetovanje mogu se dobiti brže nego igdje. Sanjate li o suncu, plaži, moru i koktelima brzikredit.com je pravo mjesto za vas. Od prijave do realizacije može proći 15 minuta pod uvjetom da ste nam dostavili potpisanu dokumentaciju. Sve što trebate kako bi ste zatražili kredit za ljetovanje jesu osnovni dokumenti i nekoliko minuta vremena za ispunjavanje zahtjeva.

Krediti za ljetovanje bez javnih bilježnika

Svi oni koji su barem jednom dizali kredit u banci svjesni su koliko to može biti naporno. Da bi smo vam olakšali i ubrzali stvar jednostavno vas ne tražimo potvrdu javnih bilježnika, poslodavaca i drugu nepotrebnu papirologiju koja će vam oduzimati vrijeme i novac. Krediti za ljetovanje su isto kao i krediti za adaptaciju, instant usluga namijenjena osobama koje iz nekog razloga ne žele ili ne mogu podići kredit u banci.

Naši krediti za ljetovanje nisu varka

Radimo dugi niz godina s klijentima iz EU i svijeta i kao takvi možemo vam ponuditi široku paletu različitih usluga financiranja. Ne poslujemo s ciljem da vas prevarimo već da sklopimo posao na obostrano zadovoljstvo. Krediti za ljetovanje samo su jedna u nizu naših usluga gdje klijentima pokušavamo novac učiniti pristupačnijim. Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u financiranju i imamo vam mogućnost pružiti samo najkvalitetniju i najbržu uslugu koja je za vas ujedno i najsigurnija.

Krediti za ljetovanje mogu se podići uz maksimalnu diskreciju

Ne brinite se za svoju privatnost jer sve naše usluge pružaju vam maksimalnu diskreciju i poštovanje. Bez neugodnih pitanja, pravdanja, čekanja u redovima i ostalih neugodnosti krediti za ljetovanje mogu biti vaši već danas. Podatke koje nam date ne dijelimo drugima tako da možete biti uvjereni kako nitko neće znati da ste nam se obratili. Poklonite sebi, svojoj djeci ili ženi prekrasno putovanje ili godišnji odmor ne gledajući u novčanik da li ćete imati za sladoled. Obratite nam se preko interneta i u roku 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije isplatit ćemo vam kredit za ljetovanje na vaš tekući račun.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (668 ocjena)