Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za adaptaciju

Često možete čuti kako kažu da je kuća rupa bez dana. Bilo tako ili ne, jedno je sigurno, dođe vrijeme kada je potrebno uložiti u prostor u kojem živite. Kako bi smo vam olakšali dane pred generalku, za vas su osigurani krediti za adaptaciju! Ovi krediti pomoći će vam da nadomjestite novac koji vam fali kako bi ste popravili i uredili dom i prostor u kojem boravite. Osvježite prostor i uložite novac kako bi on izgledao ljepše, bolje i kvalitetnije.

Dolaskom proljeća dolazi toplije vrijeme, neka i u vašem srcu bude toplo znajući da imate za sve troškove potrebne za adaptaciju stana ili kuće. Vrijeme popravaka često može biti stresno. Gledajući cijene, a zatim u svoj novčanik vrlo često shvatimo kako nemamo dovoljno novaca za sve ono što bi smo htjeli. Krediti za adaptaciju riješit će vas tih muka i omogućiti vam da već unutar 24 sata krenete u kupovinu potrebnom materijala.

Krediti za adaptaciju do 4000 EUR​

Krediti za adaptaciju koje smo pripremili za vas mogu se zatražiti u maksimalnom iznosu od 4000 EUR. Kao i krediti za legalizaciju i ova vrsta kredita namijenjena je za vaš objekt. Ovaj iznos dobro će vam doći da zakrpate rupe u vlastitom proračunu i na vrijeme odradite poslove koje ste si zacrtali. Novac može biti vaš u jednom danu ako zadovoljavate minimalne uvijete potrebne za odobrenje kredita za adaptaciju.

Naši krediti za adaptaciju ne zahtijevaju papirologiju

Doći do kredita za adaptaciju puno je jednostavnije nego ste možda mislili. Naše poslovanje je brzo, efikasno i sigurno što znači da nam se možete obratiti s potpunim povjerenjem. Odobravamo kredit za adaptaciju bez javnih bilježnika, bez potvrde poslodavaca i bez dodatne papirologije. Ne gubite vrijeme jer ni mi ne želimo da gubite vrijeme. Obratite nam se i u najkraćem roku isplatit će vam se krediti za adaptaciju direktno na tekući račun.

Krediti za adaptaciju mogu se zatražiti isključivo online

Online poslovanje preko interneta ima brojne prednosti za obje strane. Trebate li hitno kredit brzikredit.com se pobrinuo da bez čekanja, gužvanja i stajanja satima u redovima dođete do novca. Naše usluge su prilagođene tabletima, pametnim telefonima i kompjuteru, tako da nam se možete obratiti bez obzira gdje se nalazili i u koje vrijeme. Brza isplata novaca elektroničkim putem mogća za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Krediti za adaptaciju pomoći će vam da podignete novac u eurima i gotovini kako bi ste na jednostavan način mogli kupiti materijal i dijelove za uređenje prostora.

Zašto krediti za adaptaciju kod nas?

Mi vas nećemo prevariti. Pružamo vam jedinstven način poslovanja s inovativnim uslugama i širokom paletom financijskih proizvoda namijenjenih prema potrebama građana. Naše usluge su prije svega provjerene, sigurne i lako dostupne za kreditno sposobne i nesposobne. Svoje klijente ne dijelimo po niti jednoj osnovi i stavci. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto smo tako uspješni.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (627 ocjena)