Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti podravska banka

Krediti podravska banka izdaju se brzo i povoljno!

Podravska banka je poznata domaća banka koja svoje poslovanje već dugi niz godina bazira u našoj zemlji. POdravska banka je jedna od najstarijih bankarskih grupa hrvatskog porijekla, a izrasla je u modernu financijsku kompaniju koja svoje usluge nudi svim građanima, čak i van Republike Hrvatske. Krediti Podravska banka nisu toliko poznati kao neki drugi, no i dalje predstavljaju vrlo jednostavan i brz način za postizanje dodatnih financijskih sredstava kada su ona prijeko potrebita. Krediti Podravska banka dolaze u različitim oblicima – od onih velikih i namjenskih sve do manjih, nenamjenskih kredita. Krediti su danas vrlo poznata stvar svakome pojedincu i svi znamo da za ostvarivanje nekakvih poslovnih ili privatnih planova često trebamo kunu više. Zato se javite u Podravsku banku i osigurajte si svoj kredit pod povoljnim uvjetima i s niskom kamatnom stopom. Isto tako isprobajte i online kredite koje danas nudi i ova banka, a koji predstavljaju budućnost ovakvog poslovanja.

Krediti Podravska banka sada su mogući i online!

Krediti Podravska banka su, kao što smo rekli, vrlo raznoliki i svatko tko treba kredit pronaći će onaj koji njemu najviše odgovara. Ipak, kad su u pitanju maleni krediti, većina ljudi ih treba radi nekih iznenadnih troškova: popravak auta, plaćanje doktora, privatne organizacije, dječji maturalac i slično. U tim slučajevima, naravno – nekima više nego kod drugih, moramo novac nabaviti odmah. Krediti Podravska banka svakako sjedaju brzo, no ipak to nije tako brzo koliko mogu sjesti krediti koje naručujete kod malih kreditnih kuća. Kod nas krediti sjedaju na račun već nakon 15 minuta, a sve što trebate napraviti je ispuniti obrasce s Vašim osobnim informacijama i odrediti kakav kredit želite. Dakle, kad je vrijeme u pitanju, krediti koje podižete kod nas mogu se pokazati boljima baš zato što sjedaju na Vaš račun puno prije nego što bi sjeli u bankama. Banke čekaju tjedne radi procedura kako bi Vam odobrile kredit.

Krediti Podravska banka – kako najbrže do kredita?

Ukoliko Vas zanima brzi kredit, odnosno onaj kredit koji će na Vaš račun sjesti u najkraćem mogućem vremenskom roku, onda su krediti Podravska banka ipak sekundarni pred onima koje nudimo mi. Naši krediti sjedaju na Vaš račun, kao što smo već rekli, nakon 15 minuta (ponekad sjedaju nakon par sati, ali to je samo kada ih naručujete tokom vikedna i neradnih dana). Krediti Podravska banka korisniji su kada Vas trebaju veliki i opsežni krediti koje ćete otplaćivati godinama. Kad je u pitanju kredit koji se otplaćuje lako i male je visine, onda je naša ponuda ipak bolje, naravno radi brzine stizanja kredita na Vaš račun. Javite se već danas i ostvarite najbolje online kredite koje možete brzo otplatiti, a ukoliko uzimate male kredite s kratkim rokom otplate, moguće da uzimate kredit bez ikakvih kamatnih stopa. Znači vraćate jednaku sumu novaca koju ste i posudili. Javite se i ostvarite svoj kredit kod nas!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (677 ocjena)