Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti PBZ nenamjenski

Koji krediti PBZ nenamjenski su dostupni

U zadnje vrijeme može se primijetiti kako se sve više mijenja filozofija financiranja raznih potreba i želja, od osobnih do poslovnih. Bilo da se radi o privatnoj osobi, firmi, gradu ili državi, sve više se krediti koriste kao opcija za financiranje i plaćanje. Nekada je gledalo na način da se novac uštedi, pa su se tim novcem financirale želje kod pojedinaca ili ulaganja i napredak kod tvrtki. Kako je novac sve jeftiniji, tj. uvjeti po kojima se može posuditi novac su sve jednostavniji i relaksiraniji, kao posljedica toga logična je promjena filozofije financiranja. Krediti PBZ nenamjenski najtraženiji su u paleti proizvoda koje nudi PBZ banka u svim svojim poslovnicama i online. Krediti PBZ nenamjenski imaju doista pristupačne kamatne stope, koje su do nedavno bile nezamislive kada su nenamjenski krediti u pitanju. Sve bolja prosječna plaća i kreditni rejting klijenata, opustio je tržište novca i omogućio bankama relaksiranje uvjeta za klijente. U ponudi su klasični nenamjenski krediti kao i oni specijalizirani za potrebe i mogućnosti umirovljenika.

Krediti PBZ nenamjenski i uvjeti za realizaciju

Kako je već napisano, uvjeti za realizaciju PBZ nenamjenskih kredita veoma su dostižni. Krediti PBZ nenamjenski dostupni su svim punoljetnim osobama u radnom odnosu i umirovljenicima, koji su i rezidenti RH. Također potrebno je biti klijent banke kako bi mogli realizirati kredit. Krediti PBZ nenamjenski idu do iznosa od 40000 eura, sa rokom otplate do 10 godina ili 120 mjeseci. Kamatna stopa mijenja se u odnosu na trajanje roka otplate kredita i u ovisnosti o tome da li ste izabrali fiksnu ili promjenjivu. Fiksna kamatna stopa raste sa porastom mjeseci otplatnog roka, pa će sa početnih 5,48 posto za rok do 4 godine, porasti na 6,48 posto za rok otplate od 4 do 10 godina. PBZ nenamjenski krediti imaju i minimalni mogući iznos koji možete pozajmiti i to u iznosu od 2000 eura. Prednost koju vam nudi PBZ banka je u tome što naknadu za obradu kreditnog zahtjeva ne plaćate, pa ćete time uštedjeti dio novca.

Krediti PBZ nenamjenski za umirovljenike

Krediti PBZ nenamjenski su predviđeni za sve kreditno sposobne klijente, dok postoje i krediti PBZ nenamjenski prilagođeni za potrebe i mogućnosti umirovljenika. Ovi krediti imaju isključivo fiksnu kamatnu stopu u iznosu od 5,48 posto. Dakako ovdje je iznos koji možete pozajmiti ograničen na 4000 eura i to sa rokom otplate do 60 mjeseci. Ni u ovom slučaju nećete platiti naknadu za obradu kreditnog zahtjeva, a najmanji iznos koji možete pozajmiti je 400 eura. Također nenamjenske kredite za umirovljenike mogu realizirati i umirovljenici koji primaju inozemnu mirovinu na račun PBZ banke, kao i oni koji mirovinu primaju na računu neke druge banke, ali u tom slučaju moraju imati solidarnog sudužnika. Bili umirovljenici ili u radnom odnosu, nenamjenske kredite koristite samo u nuždi i dobiveni novac trošite samo za svrhu zbog koje ste ga i posudili. Otplatni plan kredita uvijek dobro planirajte, kako bi cijelo vrijeme otplatnog roka mogli uredno ispunjavati svoje obveze.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (627 ocjena)