Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na 6 rata

Krediti na 6 rata, brzi kredit vas dovodi u solventno stanje, a za samo 6 mjeseci više nikome ništa niste dužni

Investicija vam se nije isplatila na očekivani način, urod vam je podbacio, zadesila vas je neka materijalna šteta ili bilo koja druga situacija koja traži brzo rješenje bez dugoročnog zaduživanja. Krediti na 6 rata, brzi kredit vas dovodi u solventno stanje, a za samo 6 mjeseci više nikome ništa niste dužni, za one koji se baš i ne vole zaduživati ovo je najidealniji kredit. Kreditne kuće, nezavisne agencije i ovlašteni privatni pozajmljivači u samo pet minuta vam omogućuju siguran kratkoročni kredit za dovođenje vaših financija u ravnotežu. Takve kredite možete dobiti na ferratum. hr ili business. hr, preko računa. Informirajte se i brzo izaberite najpovoljniju kreditnu ponudu, riješite problem odmah, a vratite u 6 podnošljivih rata. Krediti na 6 rata su najpovoljnija ponuda kada trebate brzu gotovinu, ali želite i brzo otplatiti dug jer ne volite biti dužni. Ova vrsta kredita odgovara i ljudima koji češće upadaju u novčane probleme, jer kada ponovo upadnu u nevolje opet mogu tražiti kredit, jer je onaj stari već otplaćen.

Krediti na 6 rata, ažurna otplata vam osigurava novi kredit kad god vam opet zatreba

Kratkoročni krediti su popularni i traženi jer rješavaju vašu trenutnu financijsku krizu odmah, relativno brzo ih otplatite i ako nova nevolja naiđe, opet možete zatražiti i dobiti novi kredit. Krediti na 6 rata, ažurna otplata vam osigurava novi kredit kad god vam opet zatreba, to znaju svi korisnici ovih vrlo kratkoročnih kredita, jer ih koriste sve dok svoje redovne financije ne dovedu u red. Za redovne platiše nema problema, uvijek kada zagusti mogu računati na to da će im novi kredit biti odobren. Bez obzira da li je ferratum. hr ili business. hr preko vašeg računa odmah ugovorite otplatu putem trajnog naloga, tako je bolje i za vas i za kreditora. Krediti na 6 rata je najbrža i najpovoljnija pomoć kada novčane nevolje zakucaju na vaša vrata. Ako ste iznenada krsna kuma, vjenčani kum ili bilo kojoj drugoj situaciji kada spašavate svoj obraz i poštenje, znate gdje vas čeka najbolje, najpovoljnije i najbrže rješenje.

Krediti na 6 rata, bili ste dugo na bolovanju pa su vam se nakupili zaostali neplaćeni računi i prijeti vam ovrha

Mnogo različitih situacija vas može dovesti na sam rub blokade. Krediti na 6 rata, bili ste dugo na bolovanju pa su vam se nakupili zaostali neplaćeni računi i prijeti vam ovrha, kao odgovornoj osobi to vam stvara veliki pritisak, a na ferratum. hr ili business. hr vas čeka ugodno iznenađenje. Možete se spasiri od blokade za samo 15 minuta kreditom preko vašeg tekućeg računa, preko kojeg možete odmah ugovoriti i bezbolnu otplatu trajnim nalogom. Podmirite nakupljena dugovanja odmah, a otplatite u 6 prihvatljivih rata, izbjegli ste ovrhu, umaknuli ste blokadi i mirno noću spavate. Krediti na 6 rata može biti i spas u zadnji čas ako ste u nedozvoljenom minusu na računu. Minus zatvorite odmah, dopuštenje za odobreni minus sačuvate i prestanete živjeti pod stalnim stresom. Dopušteni minus na računu mnogim građanima omogućava da prežive od plaće do plaće ili od mirovine do mirovine i vrijedan je spašavanja po svaku cijenu.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (698 ocjena)