Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na 12 rata

Krediti na 12 rata, u bremenitim i neizvjesnim vremenima nitko ne voli dugo biti dužan

Novac ne usrećuje ljude, ali rješava mnoge čovjekove probleme. Novac ne usrećuje, ali besparica može unesrećiti nekoga, neke ljude baci u pravi očaj, pogotovo ako hranite puno gladnih usta. Većina razboritih ljudi ne voli onu tjeskobu koja prati svaku dugoročnu zaduženost, zato je brza gotovina na kratak rok spas upravo za takve ljude. Krediti na 12 rata, u bremenitim i neizvjesnim vremenima nitko ne voli dugo biti dužan ova vrsta kredita je prvi i jedini pravi izbor. PLaćanje roba i usluga na rate je većini građana dostupna, ali kada zatrebaju brzu gotovinu, mnogi je od banaka ne mogu dobiti iz raznoraznih razloga. Neki već imaju kredit i ne mogu dobiti novi, neki su bili nekome jamci ili sudužnici i zbog toga ne mogu dobiti svoj kredit. Krediti na 12 rata su upravo ljudima iz te skupine jedino rješenje i jedini spas u novčanoj stisci, zato su u vrhu najtraženijih kredita.

Krediti na 12 rata, nema papirologije, dovoljni su vam osobna iskaznica i bankovna kartica vašeg tekućeg računa

Ova kreditna linija je vrlo fleksibilna i nudi različite iznose na rok od 30 dana do 18 mjeseci, prema vašim potrebama i mogućnostima otplate. Online zahtjev, brzo odobrenje i isplata odmah, a tu su i druge pogodnosti, prihvatljive kamate, bez birokratskog kompliciranja, sve to ovu vrstu kreditiranja čini vrlo traženom i popularnom. Krediti na 12 rata, nema papirologije, dovoljni su vam osobna iskaznica i bankovna kartica vašeg tekućeg računa, jednostavan kreditni protokol, u samo par klikova predate zahtjev, dobijete odobrenje i obavijest o isplati odobrenog iznosa na vaš tekući račun. Cijela ta kreditna procedura traje jedva 15 minuta i brža i jednostavnija posudba gotovine ne postoji. Krediti na 12 rata, mjesečne rate otplate možete ugovoriti trajnim nalogom, pa ne morate voditi računa o tome svaki mjesec. Ako i sami uplaćujete rate kredita, ako ste ažurni platiša, na takav kredit možete uvijek iznova računati, kad god vam zatreba što je dobra vijest, jer neke nevolje se znaju vratiti u svačiji život.

Krediti na 12 rata, za svadbu, za krstitke, za krizmu, za školarinu, za sve izvanredne troškove

Od kvarova na automobilu koji vam život znači jer s njim zarađujete kruh svagdašnji, preko kvarova kućanskih aparata, a nemate novca za nove uređaje, mnoštvo je životnih situacija u kojima vam može zatrebati brza gotovina. Krediti na 12 rata, za svadbu, za krstitke, za krizmu, za školarinu, za sve izvanredne troškovei ne uvijek one neugodne, ponekad vam brza gotovina treba i za neke sretne trenutke, da uveličate slavlje i osvjetlate obraz sebi i svojoj obitelji. Možda je u tim sretnim trenucima takav novac iz kredita potrošen na najbolji mogući način. Krediti na 12 rata, gotovina koja će pomoći da usrećite svoje voljene je najbolje potrošen novac, sretan događaj će proteći na zavidnoj razini, vi ćete biti ponosni, a kredit ćete otplatiti ležerno i bezbolno na 12 prihvatljivih rata. Novac potrošen na sretne događaje je najbolje potrošen novac, a ove nenamjenske dotovinske kredite svi troše prema vlastitim potrebama i zato su tako popularni i traženi.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (671 ocjena)