Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti Addiko banke

Krediti Addiko banke, gotovinski u eurima, brzo odobrenje

Ako vjerujete samo bankama i trebate brzi gotovinski kredit, onda ste na pravom mjestu trebate li kredit. POvoljni uvjeti za sve gotovinske kredite, prihvatljive kamate i rokovi otplate. Krediti Addiko banke, gotovinski u eurima, brzo odobrenje, a na kreditnom kalkulatoru sami možete izračunati mjesečne rate otplate na predviđeni rok i kamate. Kredit u iznosu od 7000 eura ili 30000 eura možete dobiti na rok od 2 – 10 godina ako ste addiko klijent, ako imate račun u nekoj drugoj banci rok otplate do 5 godina. Krediti Addiko banke su dostupni postojećim korisnicima, novim korisnicima, kao i vlasnici računa u drugim bankama. Ovo su nenamjenski krediti i zato za njega trebate minimalnu papirologiju, a novac trošite prema svom planu i potrebama. Sve informacije o uvjetima kreditiranja pročitajte na službenim web stranicama, a uvijek možete konzultirati i svog kreditnog savjetnika.

Krediti Addiko banke, cijela kreditna procedura se odvija online putem, uključujući i isplatu na vaš osobni račun

Ritam digitalnog svijeta se nameće u svim segmentima života, pa i u sektoru bankarenja. Krediti Addiko banke, cijela kreditna procedura se odvija online putem, uključujući i isplatu na vaš osobni račun, što uvelike štedi i vaše vrijeme i živce, jer sve možete obaviti sa svog kućnog računala ili pametnog telefona. Internet je stavio svijet u turbo brzinu i svatko tko ne koristi blagodeti novih tehnologija, tehnički “zaostaje u razvoju”, u svakom slučaju zaostaje za drugima. Krediti Addiko banke u tom digitalnom ritmu dolaze kvama i vi ne morate dolaziti u banku, stajati u redu i nervirati se. Digitalno znači brzo, znači odmah. Online kredit je kredit bez birokracije, uz samo nužnu i minimalnu papirologiju. NIje li divno iz udobrnosti vlastitog doma prikupiti sve informacije o uvjetima kredita, sve si sam odmah izračunati na kreditnom kalkulatoru, ispuniti obrazac i jednim klikom poslati zahtjev za kredit i udobno zavaljen pričekati odobrenje i obavijest o isplati na vašem računu!

Krediti Addiko banke, istražite cijelu kreditnu ponudu, da bi odabrali kredit koji vam odgovara

Svatko traži kredit po mjeri svojih potreba i platežnih mogućnosti, a kada je u ponudi više vrsta kreditnih paketa ipak ih treba proučiti na službenim web stranicama, Krediti Addiko banke, istražite cijelu kreditnu ponudu, da bi odabrali kredit koji vam odgovara, jer blic krediti i blic plus krediti po uvjetima se ipak ponešto razlikuju iako su obje ponude i povoljne i vrlo tražene. Ako ste već realizirali kredit, ali ste otkrili da vam se datum dospijeća mjesečne rate i datum vaše plaće ili mirovine ne slažu i to vam komplicira raspolaganje vašim mjesečnim primanjima, otkrit ćete da te datume možete uskladiti i ležernije raspolagati svojim mjesečnim primanjima. Krediti Addiko banke vam omogućuju promjenu datuma dospjeća bez dodatnih troškova. Ako imate pitanja i nekih nejasnoća, prijavite se u addiko forum i dođite do odgovora. Kreditni kalkulator je informativnog karaktera, ako želite provjeriti svoje ogledne izračune kontaktirajte svog kreditnog savjetnika i utvrdite činjenice.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (546 ocjena)