Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za zaposlene na određeno

Kredit za zaposlene na određeno – dođite na jednostavan način do svog kredita

U posljednjih desetak godina sve češće poslodavci se odlučuju zaposliti svoje zaposlenike na određeno vrijeme, što je postalo vrlo popularno kod nas. Prije je bilo teško dobiti kredit kao zaposlenik na određeno jer ne postoji garancija da će poslodavac produžiti ugovor svome zaposleniku stoga su banke rijetko kada odobravale njima kredite zbog rizika. No, danas su banke i kreditne kuće te grupe omogućile zaposlenicima na određeno kredit osmišljene samo za njih. Kredit za zaposlene na određeno se mogu zatražiti kod većina banaka, te kod kreditnih kuća ili grupa putem interneta. 

Kredit za zaposlene na određeno – zatražite svoj kredita u banci ili putem interneta

Sve veća je zastupljenost zaposlenja na određeno vrijeme, te sve više poslodavac prakticira tu vrstu ugovora prilikom zapošljavanja novih zaposlenika. Ugovor na određeno vrijeme se uglavnom misli na zaposlenje na kraći period, koje nije stalno. Sve više je zaposlenika kod nas koji rade na određeno vrijeme, te je zbog toga sve veća potraga za kreditima za zaposlene na određeno. Mnogo banaka je u svojoj ponudi uvelo kredit za zaposlene na određeno kako bi omogućile i takvim klijentima mogućnost da dođu do dodatnih sredstava ukoliko im to zatreba.

Kredit za zaposlene na određeno – za sve sezonce, privremene radnike i zaposlenike na određeno

Na našim prostorima ima mnogo radnika i zaposlenika koji rade na ugovoru na određeno vrijeme. Kada se govori o zaposlenju na određen vrijeme se ujedno odnosi na ugovore o stalnom sezoncu te privremeno zapošljavanje u agencijama. Takvi zaposlenici isto imaju pravo zatražiti svoj kredit za zaposlene na određeno koji se može pronaći kod svih kreditnih kuća, kreditnih grupa i banki. Banke su više sklone odobriti kredit zaposlenicima na stalno zbog sigurnih mjesečnih primanja te sigurnost da će klijent podmiriti svoje troškove. Ali, u vremenu kada više ima radnika na određeno vrijeme odlučili su uvesti kredite za zaposlenike na određeno pošto je potražnja za njima porasla iz godine u godinu.

Kredit za zaposlene na određeno – ugovorite svoj kredit već danas

U današnjem vremenu kada su životni troškovi sve veći, jako često se ljudi odlučuju na kredite kako bi mogli pokriti sve troškove, te ujedno si poboljšati svoje financijsko stanje u njihovom kućanstvu. Ujedno, sve češće ima zaposlenika na određeno vrijeme zbog čega i je sve popularniji krediti za zaposlenike na određeno. Omogućuje i takvim zaposlenicima da dođu do dodatnih novčana sredstva kada im je to najviše potrebno. Stoga, ukoliko vi trenutno radite na ugovoru na određeno, a hitno vam treba dodatni novac, posjetite svoju banku i zatražite svoj kredit za zaposlene na određeno već danas!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (568 ocjena)