Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit na ostatak primanja bez HROK-a

Uvjeti za dobiti kredit na ostatak primanja bez HROK-a

Vaši osobni podaci se nalaze u DOR sustavu HROK-a, jer svoje obveze prema bankama i drugim kreditorima niste obavljali redovito i na vrijeme? To se nije dogodilo zbog toga što ste neodgovorni, već se to dogodili jer ste ostali bez redovnih mjesečnih primanja ili vas je zadesio nenadani veliki financijski problem?

Želite podignuti novi kredit kojim bi konsolidirali svoje financijsko stanje? Čuli ste da se određeni krediti mogu dobiti i bez uvida u HROK? Želite znat koji se uvjeti moraju ispuniti kako bi se mogao dobiti kredit na ostatak primanja bez HROK-a? Onda ste na pravom mjestu, jer ovaj tekst vam nudi odgovore na to koji se uvjeti moraju ispuniti kako bi se mogao dobiti kredit na ostatak primanja bez HROK-a. Trebate znati da postoje kreditori kojima nije važno da li su vaši podaci u bazi podataka HROK-a.

Takve kreditore jedino zanima da prilikom prijave za dobivanje kredita unesete svoje osobne podatke i podatke bankovnog računa na koji želite da se dobiveni kredit isplati. To je jedini uvjet koji morate ispuniti. Prijave za takve kredite se uglavnom ispunjavaju na Internet stranici tih kreditora.

Kako najbrže dobiti kredit na ostatak primanja bez HROK-a

Trebate hitno platiti popravak automobila ili ste u zadnji trenutak vidjeli odličnu ponudu za egzotično putovanje. Svojim primanjima ne možete podmiriti troškove za svoje želje i potrebe, a banke vam ne žele dati kredit jer se vaši podaci nalaze u DOR sustavu HROK-a? Želite znati kako najbrže dobiti kredit na ostatak primanja bez HROK-a?

Ako je vaš odgovor da, onda odvojite nekoliko minuta i pročitajte ovaj tekst kako bi saznali kako najbrže dobiti kredit na ostatak primanja bez HROK-a. Na internetu postoji veliki broj pouzdanih kreditora koji nude kredite za koje nije bitno da li ste u evidenciji HROK-a. Postupak dobivanja kredita kod svih tih kreditora je uglavnom isti i ako slijedite sljedeće upute svoj ćete kredit dobiti u najkraćem mogućem roku.

Preporuča vam se da svoju prijavu napravite u jutarnjim satima tijekom radnog dana. Drugo, preporučljivo je da kreditor i vi imate bankovni račun u istoj banci. Treće, jako je bitno da svoju prijavu ispunite na pravilan način. Ukoliko ispunite ove uvjete, svoj ćete kredit dobiti u najkraćem mogućem roku.

Kreditori koji nude kredit na ostatak primanja bez HROK-a

Donijeli ste konačnu odluku da želite kredit na ostatak primanja bez HROK-a i sada vas zanima koji sve kreditori nude kredit na ostatak primanja bez HROK-a. Ako je vaš odgovor da, onda više ne morate tražiti izvore za tu informaciju, jer će vam ovaj tekst otkriti koji to kreditori nude ovu vrstu kredita.

Prije svega treba napomenuti da veliki broj kreditora u svojoj ponudi ima ovu vrstu kreditora, bilo da je riječ o bankama ili nekoj drugoj vrsti kreditora, poput financijskih firmi koje nude zajmove i kredite. Banke koje posluju u Republici Hrvatskoj i nude ovu vrstu kredita su: Addiko banka, Hrvatska poštanska banka i Raiffeisen banka.

Što se tiče druge vrste kreditora, tu treba spomenuti Ferratum money, LiderPress, Brze pozajmice, Brzi zajam, Business. hr kao jedne od najsigurnijih kreditora izuzev banaka. Svi ovi kreditori imaju svoje uvjete za dobivanje ove vrste kredita, ali ti se uvjeti međusobno ne razliku previše. Na vama je da izaberete onog kreditora za kojeg smatrate da nudi najbolje uvjete kreditiranja za vas.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (677 ocjena)