Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit bez sudužnika

Kredit bez sudužnika u OTP banci

OTP banka svojim klijentima nudi opciju i kredit bez sudužnika. Ukoliko vas zanima što su to i kako se može dobiti kredit bez sudužnika u OTP banci, onda svakako pročitajte ovaj tekst koji vam donosi odgovore na to što su i kako se mogu dobiti krediti bez sudužnika u OTP banci. Kredit koji OTP banka nudi, a za koji vam ne treba sudužnik je takozvani „Klik“ kredit.

Klik kredit se može dobiti vrlo jednostavno i brzo. Ukoliko zadovoljavate kriterijima, vaš će se zahtjev za dobivanje „Klik“ kredita odobriti za pola sata. Najveći iznos „Klik“ kredita koji se može ugovoriti je 30000 eura. Rok otplate se može ugovoriti na razdoblje od 1 pa sve do 10 godina.

Na ovaj kredit se može zaračunati fiksna ili promjenjiva kamatna stopa, sve ovisno koju vi želite. Fiksna iznosi 4.87 %, a promjenjiva iznosi 4.43 %. „Klik“ kredit možete ugovoriti na dva načina, direktno u poslovnici OTP banke ili putem online obrasca, koji se nalazi na službenoj Internet stranici OTP banke.

Kredit bez sudužnika u Addiko banci

Želite znati što su to i kako se može dobiti kredit bez sudužnika u Addiko banci? Ako je vaš odgovor da, onda ste na pravom mjestu, jer nakon što pročitate ovaj tekst znati ćete sve o tome što su i kako se može dobiti kredit bez sudužnika u Addiko banci. Addiko banka svojim klijentima nudi opciju gotovinskog kredita u eurima.

Ako kredit podižete u eurima, onda je maksimalni iznos kredita 10.000 eura. Ovaj kredit je namijenjen i osobama koje nisu trenutni korisnici usluga Addiko banke.

Addiko banka vam omogućuje da dobivanje ovog kredita ugovorite direktno u bilo kojoj poslovnici Addiko banke ili pak putem online zahtjeva, koji možete ispuniti na službenoj Internet stranici Addiko banke. Na toj istoj Internet stranici vam se nudi i opcija online kreditnog kalkulatora, pomoću kojeg možete saznati kako bi vaš kredit izgledao s obzirom na ugovoreni iznos, kamatnu stopu i rok otplate.

Kredit bez sudužnika u Erste banci

Želite priuštiti egzotično putovanje svojoj ženi i sebi za godišnjicu braka? Ili možda želite platiti ljetovanje svojoj obitelj u nekoj Sredozemnoj državi? Možda želite kupiti novi automobil ili popraviti automobil koji trenutno imate? Imate mnogo želja i potreba, ali nemate dovoljno financijskih sredstava s kojima bi mogli sve to platiti?

Ne brinite! Kredit bez sudužnika u Erste banci je idealno rješenje za vas. Pročitajte ovaj tekst i saznajte što je to kredit bez sudužnika u Erste banci. Erste banka svojim korisnicima nudi više vrsta kredita koji se mogu dobiti bez sudužnika. To može biti gotovinski kredit, gotovinski kredit za umirovljenike ili Lombardni kredit. Na vama je da odaberete onaj kredit koji najviše odgovara vašim potrebama, ali i financijskim primanjima.

Svoj kredit možete ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Erste banke. Uvjeti koji se nude prilikom ugovaranja kredita u Erste banci su raznovrsni i osmišljeni su tako da svatko može ugovoriti uvjete koji mu najviše odgovaraju. To se odnosi na iznos kredita, na kamatnu stopu i na rok otplate kredita.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (668 ocjena)