Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kent banka krediti

Kent banka krediti, gotovina ili kreditna kartica za kupovine na rate

Za krupne stvari većina građana uzima gotovinski kredit iz kojeg može podmiriti više različitih potreba, no velik dio korisnika više voli kreditnu karticu za kupovine na rate. Kent banka krediti za građene i pravne osobe su vrlo traženi jer je kreditna ponuda vrlo bogata i svatko će naći kredit prema svojim potrebama i mogućnostima. Stambeni krediti, poljoprivredni, studentski, turistički, krediti za poduzetnike, zaposlene, umirovljenike, blokirane, namjenski, gotovinski nenamjenski i flex krediti. To je stvarno jako široka paleta vrlo različitih kreditnih paketa u ponudi. Kent banka krediti su mnogim početnicima pomogli započeti i razviti svoj posao. A kreditni paketi za subvencioniranu kupovinu stana li kuće ili za višestambenu izgradnju su osigurali krov nad glavom mnogim mladim obiteljima. Na kreditnom tržištu je u ponudi mnogo različitih kredita, da bi izabrali najpovoljniji informirajte se o uvjetima kreditiranja na službenim web stranicama, sigurno ćete naći vrstu kredita baš kakav ste tražili i baš kakav vam treba.

Kent banka krediti, studenti samo uz predočenje indexa mogu osigurati mirno i bezbrižno studiranje

Ambiciozni mladi ljudi, željni i žedni znanja, često prekinu izabrani studij jer su u nezavidnoj financijskoj situaciji, a ne bi trebali odustajati od svojih snova i planova samo zbog novca, jer rješenje ih čeka u studentskom kreditu. Kent banka krediti, studenti samo uz predočenje indexa mogu osigurati mirno i bezbrižno studiranje, jasno, moraju imati i svoj tekući i žiro račun, a pri ugovaranju kredita će ugovoriti internet i mobilno bankarstvo, kao i kreditnu karticu. Student koji ima osigurana sredstva za život iz studentskog kredita, može se mirno i s voljom posvetiti svom studiju i sigurno i u roku polagati ispite na vrijeme, a kada diplomira i kao mladi stručnjak dobije posao iz snova, s lakoćom će vraćati svoj studentski kredit koji mu je omogućio bolji život. Kent banka krediti Rado pomažu mlade i ambiciozne studente, jer oni su kreatori bolje budućnosti svijeta i zato zaslužuju svu pomoć koja im je potrebna.

Kent banka krediti, svemogući gotovinski krediti za sve građane i sve potrebe

Bez obzira da li ste zaposleni, umirovljenik ili vodite vlastiti posao, uvijek se možete naći u situaciji da trebate brzu gotovinu. Kent banka krediti ima u ponudi svemogući gotovinski krediti za sve građane i sve potrebei nitko vas neće pitati za što trebate novac. Možda vam treba za djetetovu školarinu, vraćanje privatnih dugova, kupovinu nekog skupljeg stroja, dovršenje kuće, opremanje apartmana, iznenadnu svadbu, krstitke, povoljnu kupovinu auta, opremanje ugostiteljskog lokala ili bilo koje druge iznenadne potrebe koja vas snađe. Sami birate kakv kredit želite, u svakom slučaju kamata je fiksna za cijeli rok otplate vašeg kredita. Kent banka krediti, svemogući gotovinski krediti su osmišljeni po mjeri svih građana i doista vas nitko ne pita na što ćete potrošiti dobivenu gotovinu. Možda vas je prijatelj pozvao za vjenčanog kuma, počašćeni ste, ali ne znate kako kumovati u ovoj besparici. Kreditirajte svoje kumstvo, osvjetlajte si obraz i spasite prijateljstvo.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (680 ocjena)