Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice, najpovoljnije kamate na posuđenu gotovinu

Ugovor o pozajmici mora definirati iznos pozajmice, kamate na taj iznos i rok otplate. Kamate su inače zakonom određene, ali se kod posudbe gotovine mogu i slobodno ugovarati, ali ugovorene kamate ne smiju prelaziti zakonski limit i moraju biti jasno prikazane u ugovoru između zajmodavca i zajmoprimca. Kamate na pozajmice su najpovoljnije kamate na posuđenu gotovinu, jer za sve veće posudbe, kroz zajmove i kredite, kamate su uvijek puno veće. Brze pozajmice nude mnogi; banke, druge kreditne kuće, financijske agencije, privatni zajmodavci, pa su u toj mnogostrukoj ponudi kamate često vrlo različite. Zato u potrazi za brzom gotovinom obavezno provjerite sve uvjete brze posudbe, a naročito kamate i koliko dobivate na ruke, a koliko morate vratiti. Kamate na pozajmice, na kreditnom kalkulatoru na službenim web stranicama zajmodavaca možete i sami provjeriti odgovara li konačni iznos za otplatu ugovorenim kamatama. Informirajte se prije nego bude kasno, radije malo duže tražite povoljne kamate nego da se zaletite i skupo platite nepromišljenost.

Kamate na pozajmice, ima i beskamatnih pozajmica

Ako ne trebate prevelik iznos razmotrite uzimanje beskamatne pozajmice na rok od 30 dana u iznosu do 400 EUR, na koju imate pravo samo ako prvi puta posuđujete. Ako pak trebate veći iznos ipak proučite pod kojim uvjetima se odobravaju veći iznosi, na koji rok i kolike kamate idu na taj veći iznos. Kamate na pozajmice moraju biti u skladu sa zakonom, a one niže od zakonskog limita su ono što tražite. Pročitajte sve uvjete ugovora o pozajmici prije zadnjeg klika na vašem računalu i ako vam nešto nije jasno zatražite objašnjenje od svog zajmodavca. Brze pozajmice se odobravaju online putem uz isplatu odmah, ali neka vas ta brzina ne omete da sve uvjete posudbe dobro i detaljno proučite. Kamate na pozajmice, odobreni iznos ubrzo vidite na svom bankovnom računu, a koliko ste dužni određuju kamate na tu brzu pozajmicu. Ne žurite se, koristite kreditni kalkulator i nemojte reći nije mi bilo jasno.

Kamate na pozajmice, cijena posuđenog novca

Nema besplatnih stvari nigdje na svijetu, pa ni besplatnog novca. Bankarski sustav u cijelom svijetu je izrastao na kamatama i kamate ga održavaju na životu. Dakle, kamate su cijena nvca koji posuđujete, a na vama je da nađete najboljeg i najjeftinijeg pozajmljivača. Besplatne stvari ionako na kraju ispadnu skuplje nego što vrijede. Prijatelj vam je posudio besplatno pa vas sada svaki dan tlači, kad ćete mu vratiti, da ste dogovorili kamate, ne bi vas gnjavio. Kamate na pozajmice su legalna cijena posuđivanja novca, ako su u skladu sa zakonom i ne prelaze zakonske limite. Ako nađete zajmodavca koji posuđuje gotovinu uz minimalne kamate, imate sreće. Kamate na pozajmice ne smije biti lihvarska, treba biti prihvatljiva zajmoprimcu i pomoći mu u nevolji. Većina ozbiljnih zajmodavaca razborito određuje visinu kamata, jer im je važno izgraditi profesionalan odnos sa zajmoprimcem koji će i drugi put kad mu nevolja zakuca na vrata zatražiti novu pozajmicu s punim povjerenjem.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (508 ocjena)