Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kalkulator za kredite

Kalkulator za kredite brza pomoć korisnicima koji nisu sigurni koji kredit uzeti

Mnogo je korisnika kredita koji u financijskoj krizi znaju samo da nakupljene novčane probleme mogu riješiti samo kreditom, ali to, kakav kredit tražiti, pod kojim uvjetima, kakve su kamate, ima li povoljnijih kreditnih paketa i kamata, koji rokovi otplate se mogu ugovoriti, o svemu tome ništa ne znaju. Kalkulator za kredite je pojam koji će vas na internetu uvijek odvesti na službene stranice banaka, drugih kreditnih kuća i kreditnih agencija koje posreduju oko dobivanja kredita kada je vaša kreditna sposobnost upitna. Na službenim stranicama vas čekaju sve potrebne informacije o vrstama kredita, kamatama, osiguranju kredita i rokovima otplate. Kalkulator za kredite se otvara uz informacije o svakom kreditnom paketu i odmah vam nudi mogućnost da ogledno izračunate nekoliko opcija, sa različitim iznosima kredita i rokova otplate. Ta ogledna računanja vam pomažu da izaberete najpovoljniji krediti i najprihvatljiviji rok otplate kredita koji neće bitno otežati vaš normalan život zbog previsokih mjesečnih rata otplate.

Kalkulator za kredite, izračunajte optimalnu visinu kredita koji možete dobiti i podnijeti

Oprezni ljudi uvijek kada se moraju zaduživati krenu s manjim iznosima, jer nemaju jasnu sliku o tome koliko će novca iz kredita dobiti na ruke, koliko novca će na kraju morati vratiti, kolike su kamate, koliko košta osiguranje kredita, koliko mogu produžiti rok otplate da bi smanjili mjesečne rate otplate, ima li povoljnijih kredita koje bi mogli zatražiti u većem iznosu, ništa im nije jasno. Kalkulator za kredite im dopušta da se poigraju sa izračunima kamata i mjesečnih rata otplate, kao i različitim iznosima na različite rokove otplate. Nakon takvih izračuna zaključe da si ipak mogu dopustiti nešto veći kredit nego što su mislili i na taj način riješiti više problema. Kalkulator za kredite vas vodi u pravom smjeru i nađete kreditni paket po mjeri svojih potreba i mogućnosti, kredit koji će pomoći da riješite puno toga što vam se skupilo, a da mjesečna rata otplate ne optereti previše vaš kućni budžet i ne naruši vaš normalan život.

Kalkulator za kredite je vaš virtualni kreditni savjetnik i referent

Provjerite sve, svaku stavku, svaku kreditnu informaciju, sve uvjete kreditiranja. Kredit je uvijek “kupovina” novca, ali kod svake kupovine je važna cijena. U cijenu kredita ulaze redovni troškovi po kreditu, kamate na posuđeni iznos i cijena osiguranja kredita i uvijek je to vaganje; koliko dobivam na ruke, a koliko moram vratiti. No, cijeli svijet kreditima rješava urgencije ili neke nove planove. Kalkulator za kredite vam pomaže da sve lijepo i precizno izračunate da ne bi kupovali “mačka u vreći”. Često u tim izračunima otkrijete da možete dobiti više nego ste se spremali zatražiti, jer su uvjeti, kamate i rokovi otplate prihvatljivi. Kalkulator za kredite je vaš virtualni kreditni savjetnik i referent koji vas precizno i nepogrešivo vodi do najbolje kreditne ponude za vas, do najprihvatljivijih kamata i ostalih kreditnih uvjeta. Mnoggi korisnici kredita tek uz ovakve izračune otkriju da si mogu dopustiti veće zaduživanje nego što su mislili, zato, izračunajte sami kreditne linije i iznose koji vas zanimaju.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (580 ocjena)