Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako doći do novčane pozajmice

Kako doći do novčane pozajmice preko interneta

Kako doći do novčane pozajmice preko interneta danas je vrlo jednostavno. Oglasi na internetu kojima se nude pozjamice kruže u velikom broju društvenim mrežama. Također, na informativnim stranicama ili specijaliziranim stranicama za na primjer vrtlarstvo pojavljuju se oglasi tvrtki, ali i banaka kojim se možete informirati kako doći do novčane pozajmice.

Potreban vam je određen iznos novca za na primjer putovanje, sve što trebate u prvom koraku proučiti nekoliko ponuđača pozajmica. U velikoj većini uvjeti koji se na tržištu pozjamica nude su vrlo slični. Međutim, detaljnjom potragom ipak možete pronaći i povoljnije ponuđače. Uvjeti o visini kamatnih stopa, te da li su kamate fiksne ili promjenjive mogu biti različiti.

Također, potrebna dokumentacija se može razlikovati od jednog do drugog ponuđača pozajmice.

Kako doći do novčane pozajmice u banci

Kako doći do novčane pozajmice u banci također može biti rješavano putem interneta, ali i klasičnim odlaskom na razgovor u banku. Uvjeti koje vam banke nude ovise ne samo o iznosu i roku otplate, nego i o tome da li ste klijent banke ili niste.

Banke uobičajeno privlače nove klijente tako da prilikom upita o kreditu vas informira da za svoje klijente imaju povoljnije uvjete davanja pozajmice. Međutim, ukoliko i niste klijent banke, svaka banka će vam pomoći i uputiti vas kako doći do novčane pozajmice koja vam je potrebna. Ako ste prethodno provjerili uvjete koje vam nudi vaša matična banka i ustanovili da vam druga banka nudi povoljnije uvjete, bolju kamatnu stopu, manje dokumentacije, naravno da ćete se odlučiti za vas povoljniju opciju.

Sa bankom možete dogovarati i preko interneta pogotovo ako se radi o manjim iznosima pozajmice. Dokumentaciju koju vas banka traži možete dostaviti ili poštom ili odnijeti sami u poslovnicu banke. Do realizacije vaše pozajmice može doći vrlo brzo.

Kako doći do novčane pozajmice putem aplikacija

Danas banke koriste aplikacije koje možete instalirati na svoj mobitel ili laptop i slijedeći upute kako doći do novčane pozajmice možete vrlo jednostavno i vrlo brzo doćo do novaca. Provjerite kakve uvjete banke uobičajeno nude i kad pronađete banku koja će zadovoljiti vaše potrebe instalirajte aplikaciju na svoj mobilel ili laptop.

Koristeći se aplikacijom za brze pozajmice postat će vam jasno kako doći do novčane pozajmice brzo i sigurno. Nakon instalacije sama aplikacija će vam ponuditi opcije koje u aplikaciji postoje. Između ostalog su mogućnosti dobivanja pozajmica. Aplikacija će vas voditi kroz upitnik u kojem ćete dati svoje osnovne podatke, dokaze o državljanstvu Hrvatske.

Odgovor o dobivanju pozamice možete dobiti u svega nekoliko minuta bez obzira jeste li klijent banke ili niste. Banke su danas međusobno umrežene i na taj način kroz međusobnu suradnju vrlo brzo provjeravaju kreditnu sposobnost građana. Također imaju uvid o tome da li je vaš račun u blokadi ili nije.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (608 ocjena)