Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Jamac za kredit Ferratum

Jamac za kredit Ferratum kod kojih kredita nije potreban

Ferratum grupa iz Finske unazad dva desetljeća postala je konkurentna banka u bankarskom svijetu i proširila svoje poslovanje u brojne zemlje, pa tako i Hrvatsku. Kreditiranje je centralna djelatnost ove bankarske grupacije, a kod kredita u nekim se slučajevima traže i jamci.

Jamac za kredit Ferratum banke u nekim slučajevima nije potreban. Ukoliko ne dižete velike sume novca na kredit kod Ferratum banke, jamac vam neće biti potreban.

Jednako tako jamac za kredit Ferratum kada ugovarate online nenamjenski kredit neće vam biti potreban. Također sam postupak dogovaranja online kredita vrlo je jednostavan i postupak odobravanja kredita brz. Dokumentacija za dizanje online kredita je minimalna i građani su vrlo zainteresirani za podizanje kredita do kojeg mogu doći na brz i jednostavan način. Ferratum banka za podizanje online kredita osim što ne traži jamca, određuje i stimulira građane i smanjenim kamatnim stopama, kao i ukidanjem bankovnih naknada i provizija, te brzom isplatom iznosa kredita na vaš račun.

Jamac za kredit Ferratum za studenski kredit

Studirate i nemate stalna primanja nego radite povremeno na studenskim ugovorima, imate ideju za pokretanje vlastitog posla i nemate novac? Ferratum banka će vam izaći u susret svoji kreditima za studente. Ovisno o iznosu koji želite dignuti kao iznos kredita i činjenici da je zbog neredovitih primanja vaša kreditna sposobnost niska trebat će vam jamac za kredit Ferratum.

Pitali ste brojne prijatelje ili rodbinu da vam bude jamac za kredit ili uopće ne želite nekoga pitati da vam bude jamac? Nema nikakvih zapreka jer Ferratum vam može ponuditi opciju jamac za kredit Ferratum i ponuditi jamca koji će sudjelovati u procesu kreditiranja vašeg studenskog kredita.

Jamstvo se može kupiti i na taj način ubrzati odobravanje kredita, a vi se kao student možete vratiti svojim obavezama učenja, polaganja ispita, diplomiranja kako bi što prije pokrenuli vlastiti posao za koji vam je potreban kredit. Ovu mogućnost Ferratum banka nudi studentima kao i ostalim građanima prilikom procesa obrade kredita i odobravanja kredita.

Jamac za kredit Ferratum za stambeni kredit

Odlučili ste se za kupovnu nekretnine koja vam je potrebna za stanovanje, obratite se Ferratum banci sa povjerenjem. Stambeni krediti s obzirom na vrijednost nekretnina uobičajeno nisu mali i određeni su za točno određenu namjenu.

Kao i kod studenskih kredita, jamac za kredit Ferratum vam banka Ferratum može ponuditi kao opciju u postupku odobravanja vašeg stambenog kredita. Ne želite ili ne možete naći jamca nekoga iz svoje okoline, ne brinite, jamstvo se može dogovoriti sa Ferratum bankom. Jamstvo se uobičajeno traži kada su iznosi kredita visoki kao kod stambenog kredita ili u slučaju smanjene kreditne sposobnosti podnosioca zahtjeva za kredit.

Jamac za kredit Ferratum je opcija kupovine jamstva, u tom slučaju niti ne morate tražiti od svojih prijatelja ili rodbine da vam bude jamac. Dogovorite sastanak sa Ferratum bankom i raspitajte se o uvjetima koje vam Ferratum nudi i uvjerit ćete se u jednostavnost i dostupnost stambenog kreditiranja kojim ćete riješiti svoje stambeno pitanje.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (539 ocjena)