Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 12.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Isplata pozajmice u gotovini

Treba vam isplata pozajmice u gotovini?

Osiguravamo isplatu pozajmice u gotovini ljudima kojima je hitno potreban novac i koji su u potrazi za financijskim rješenjem u što kraćem roku. Odlazak u banku u takvim trenucima može biti vrlo stresan za vas. Sporost i prikupljanje sve potrebne dokumentacije može odužiti isplatu pozajmice na više od tjedan dana ostavljajući vas u iščekivanju dali ćete na kraju biti odobreni ili ne. Brzikredit.com koristi brzo i učinkovito online rješenje koje vam omogućuje da dobijete pozajmicu već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Bez nepotrebnih pitanja i ulazaka u vašu privatnost na potpuno diskretan način možemo vam isplatiti pozajmicu u gotovini. Ako ste se našli u privremenom financijskom škripcu tada je naša usluga idealna za vas. Lakoća poslovanja putem interneta ne zahtjeva kontakt licem u lice, sastanke i odlaske iz kuće gdje ćete gubiti svoje vrijeme. Svoj zahtjev za isplatom pozajmice možete poslati čak i ako u banci imate otvoren kredit ili ako niste primljeni za stalno.

Za razliku od podizanja novaca u banci ovaj proces je puno brži i ne zahtjeva proceduru koju bi ste inače morali prolaziti. Uvjeti dobivanja pozajmice su isti kao i kod usluge pozajmice bez banke. Imamo dugogodišnje iskustvo u davanju financijske pomoći osobama koje hitno trebaju novac. Za naše usluge potrebno je ispuniti jednostavan obrazac iz vlastitog doma putem tableta, računala ili pametnog telefona za koji će vam biti potrebno tek nekoliko minuta.

Isplata pozajmice u gotovini samo je jedna od naših usluga

Svakodnevno nastojimo raditi na širenju financijskih proizvoda kako bi smo ljudima omogućili da na što više i lakše načina brzo dođu do novaca. Vodeći smo pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne pozajmice u gotovini. Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi.

Ljudi su često skeptični kada čuju za riječ online zajam ili brzi kredit. Potaknuti lošim iskustvom drugih i pričama da će biti prevareni boje nam se obratiti i riskiraju svoje financije do blokade ili ovrha. Iako postoji veliki broj oglasa i sličnih usluga zato uvijek morate biti na oprezu, te poslovati samo s provjerenim tvrtkama. Kod nas nema lažnih obećanja, sitnih slova i rečenica koje će vas dovesti do toga da se pitate zašto ste nam se uopće obratili.

Isplata pozajmice u gotovini dolazi s određenim troškovima

Oni su jasno vidljivi i istaknuti čak i prije nego zatražite novac. Svaki klijent ima mogućnost unaprijed izračunati sve troškove i zatražiti iznos koji mu odgovara, Visina mjesečne rate ovisi o visini novaca koji ste zatražili, te vremenskom razdoblju vračanja pozajmice.

Naše prednosti su mnoge. Prije svega ovdje nema čekanja! Odmah pri primitku zahtjeva za isplatom pozajmice u gotovini naši zaposlenici kreću u obradu i isplatu. Čak i ako imate lošu kreditnu povijest mi ćemo vam odobriti pozajmicu, zadovoljite li naše uvjete. Sigurnost je na prvom mjestu. Vjerujemo kako želite da sve bude vrlo profesionalno, zato novac isplaćujemo isključivo elektronskim putem i to direktno na vaš tekući račun u banci.

Želite li poslovati na obostrano zadovoljstvo znajući da ćete nam se uvijek u budućnosti moći obratiti i svaki put dobiti novac u jednom danu, isplata pozajmice u gotovini idealna je kod nas!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (635 ocjena)