Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Internet zajam

Zajam od sada možete zatražiti i putem interneta!

Internet zajam sve je popularniji način i rješenje kako doći do novca u jednom danu. Kako tehnologija napreduje, tako napreduju i različite vrste usluga koje danas možete pronaći na internetu. Ovaj zajam je kratkoročan instant zajam koji odobravamo i isplaćujemo već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Internet zajmovi su zajmovi online koji imaju svoje prednosti nad standardnim uslugama koje se danas nude u bankama.

Kako bi ste došli do novaca sve što trebate imati je računalo, tablet ili pametan telefon i osnovnu dokumentaciju koju vas tražimo prilikom popunjavanja zahtjeva za internet zajam.

Tražite li način kako brzo doći do novaca, to možete učiniti tako da nam se što prije javite. Ovo je usluga gdje se isplata pozajmice u gotovini vrši čak i za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Pomogli smo mnogima možemo i vama. Poslujemo transparentno, pouzdano i profesionalno, pružaju samo provjerene usluge koje mogu koristiti sve punoljetne osobe u Hrvatskoj. Za Internet zajam dovoljno je odvojiti nekoliko minuta vremena kako bi ste poslali zahtjev.

Uvjeti za internet zajam

Minimalni uvjeti uvelike se razlikuju od uvjeta u bankama. Kod nas možete dobiti Internet zajam čak i ako ste kreditno nesposobni. Bez papirologije, potvrda i provjere kreditne sposobnosti isplaćujemo do 4000 EUR direktno na vaš tekući račun. U našem poslovanju sve je jasno istaknuto i vidljivo, bez skrivanja i laganja. U cilju nam je da vam što prije pomognemo i damo najbolji savjet i uslugu kojom ćete riješiti svoje novčane probleme.

Internet zajam jedna je u nizu naših usluga. U Hrvatskoj smo pokrenuli poslovanje na potpuno nov i inovativan način pružajući vam kratkoročne instant usluge u jednom danu. Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi. Vodeći smo pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne Internet zajmove.

Život je nepredvidiv i nikada ne znate kada će vam novac zatrebati, no dobro je znati da se imate na koga osloniti u trenutku kada se to dogodi. Diskretan način poslovanja omogućava vam da dođete do novca bez pravdanja i navođenja razloga za što vam je potreban. Ne živite u strahu i sa stresom, već danas riješite problem koji vas muči.

Internet zajam može vam pomoći zatvoriti troškove

Bilo da se radi o vašem vozilu, liječenju, svadbi, proslavi, plaćanju starih računa i slično odradite sve to u miru iz vlastitog doma bez da ikuda idete. Internet zajam brza je usluga dostupna gdje god se nalazili. Onog trenutka kada osjetite da trebate našu pomoć kontaktirajte nas s punim povjerenjem jer čekanje može dovesti do još većih troškova.

Na internetu možete naići na veliki broj raznih oglasa gdje se nude zajmovi, budite oprezni i pazite kome se obraćate kako ne bi ste bili prevareni. Poslovanje s provjerenim partnerom je najbolja opcija za vas i vaše financije.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (664 ocjena)