Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Internet pozajmica

Internet pozajmica prednosti

Internet pozajmica je u trenutku kada vam je hitno potreban novac idealno riješenje jer u svega nekoliko koraka možete doći do gotovine. Prednosti internet pozajmica su da ne morate po nekoliko puta odlaziti u banku radi dogovora, predavanja dokumentacije i konačno potpisivanja ugovora o pozajmici.

U nekoliko klikova možete doći jako brzo i jednostavno do pozajmice. Financijski servisi koji se bave online pozajmicama nude svima koji prvi puta traže pozjmice na ovaj način beskamatne pozjamice. Na taj način stimuliraju građane da im se obrate s povjerenjem. Na jednostavan način i bez puno dokumentacije možete u roku par sati dobiti potrebnu gotovinu.

Iznosi pozjamica mogu biti od malih poput 75 EUR pa sve do 4000 EUR. Ovisno o iznosu i roku otplate tako će i iznositi kamata koju će vam ovi financijski servisi ponuditi. Što je dulji rok otplate kamata je niža, a naravno možete dogovoriti ili produljenje ili smanjenje roka otplate tokom same otplate pozajmice.

Internet pozajmica kako aplicirati

Kako aplicirati da bi se dobila internet pozajmica? Vrlo jednostavno, pronađite online financijski servis koji se bavi brzim pozjamicama i ispunite upitnik online direktno na internet stranici.

Sve što vam je potrebno je da imate osobnu iskaznicu ili putovnicu kojom dokazujete da ste građanin Hrvatske. Podatke sa osobne iskaznice ili putovnice sa povjerenjem možete upisati u upitnik. Financijski servisi podliježu svim zakonima države pa tako i GDPR zakonima, vaši podaci su u sigurnim rukama.

Nakon što pošaljete upitnik, u kojem ste odabrali iznos potrebne gotovine i period otplate tim financijskih stručnjaka vrlo brzo će vam odgvoriti. Neki od ovih financijskih servisa mogu vas tražiti i isplatnu listu s obzirom da nisu banka i nemate otvoren tekući račun u koji imaju uvid, pa je potrebna potvrda o primanjima da bi se utvrdila vaša kreditna sposobnost.

Nakon što dobijete pozitivan odgovor da je vaša internet pozajmica odobrena trebate otići do najbliže bankovne poslovnice i možete podignuti gotovinu koja vam je potrebna.

Internet pozajmica i njihovi uvjeti

Uvjeti internet pozajmica variraju od tvrtke do tvrtke, međutim svi financijski servisi koji se bave odobravanjem pozajmica putem interneta slijede tržišne trendove. Uvjeti su vrlo slični; od iznosa, rokova otplate, visine kamata i mogućnosti produljivanja ili smanjivanja rokova otplate.

Neki financijski servisi za prvo apliciranje internet pozajmica čak imaju mogućnost da vam odobre prvu pozajmicu bez kamate, što znači da vraćate samo posuđeni novac kroz otplatu. Kamatna stopa u pravilu prati tržišna kretanja, sa produljivanjem roka otplate je i ona niža.

Rok otplate ovisi o iznosu pozajmice ali i o vašim mogućnostima otplate i kreditnoj sposobnosti. Ukoliko ustanovite tokom otplate da nećete moći redovno otplaćivati pozajmicu možete dogovoriti i nove uvjete i tako produžiti rok otplate. Isto tako ukoliko u međuvremenu ostane bez redovnih primanja i niste u mogućnosti uopće otplatiti pozajmicu financijski servisi će vam pomoći da napravite novi plan refinanciranja. Također ukoliko želite prije otplatiti pozajmicu i to je moguće bez da otplatite kamate koje su bile predviđene do kraja otplate.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (633 ocjena)