Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Inozemni krediti za Hrvate

Studentski inozemni krediti za Hrvate od strane Velike Britanije

Studentski inozemni krediti za Hrvate su namijenjeni svim hrvatskim studentima koji žele posuditi novac kako bi mogli platiti svoje fakultetsko obrazovanje i troškove života. Ukoliko imate dijete dok studirate ili ako dolazite iz siromašnije obitelji, postoji mogućnost da dobijete dodatni novac na zatraženi kredit.

Studentski inozemni krediti za Hrvate na sebe vežu određene uvjete koji se moraju ispoštovati. Prije nego što se prijavite za dobivanje ove vrste kredita upoznajte se sa par činjenica. Prva od njih je da će se otplata pokrenuti u onom trenutku kada zaradite određeni iznos. Iznos vaše mjesečne rate će ovisiti o tome koliko ste zaradili, a ne koliko ste posudili. Za dodatne važne informacije pročitajte „Terms and conditions“. Način prijave ovisi o tome da li ste već studirali u Velikoj Britaniji i vašoj nacionalnosti.

S obzirom da je Hrvatska dio Europske unije, onda za njezine studente vrijede pravila prijave za studente koji dolaze iz Europske unije. Prijava se odvija online putem i ukoliko imate određenih nejasnoća, na službenoj stranici vlade Velike Britanije možete naći sve potrebne informacije o samom postupku prijave.

Inozemni krediti za Hrvate od strane Europske investicijske banke

Europska investicijska banka posuđuje kredite raznih iznosa i namjena svojim klijentima, kako bi podržala održivi rast i otvaranje novih radnih mjesta. Krediti koji su u ponudi Europske investicijske banke su: krediti za javni sektor, okvirni zajmovi za javni sektor, krediti za privatni sektor i ostali.

Inozemni krediti za Hrvate od strane Europske investicijske banke su namijenjeni za sve odgovarajuće projekte koji su adekvatni za ostvarenje EU ekonomskih ciljeva. Inozemni krediti za Hrvate od strane Europske investicijske banke se dobivaju na temelju jednostavne prijave. Naime, za prijavu je dovoljno detaljno prezentirati u što će se uložiti dobiveni kredit. No, potrebno je priložiti i traženu ostalu dokumentaciju, čiji popis možete naći na službenoj Internet stranici Europske investicijske banke.

Početni kontakt radi razgovora o predloženom projektu se može odviti na bilo koji način. To može biti telefonom, faxom, emailom ili pismom. Osoba koja prezentira projekt mora dati dovoljno informacija Europskoj investicijskog banci, kako bi ona mogla valjano procijeniti da li je taj projekt adekvatan za kreditiranje.

Inozemni krediti za Hrvate za poljoprivredu od strane Europske investicijske banke

Europska investicijska banka svjesna je važnosti poljoprivrede i poljoprivredne proizvodnje za ekonomiju čitave Europske unije. Zbog toga je osmislila kredit koji je namijenjen svim onim kompanijama koje se bave poljoprivredom. Ovi inozemni krediti za Hrvate su idealna prilika da se hrvatska poljoprivreda podigne na višu razinu.

Ukoliko se ovi inozemni krediti za Hrvate adekvatno iskoriste, ne samo da će se poljoprivreda razviti, već će doći i do ubrzanog razvoja ruralnog područja, koje trenutno zaostaje u razvoju za urbanim područjima. Minimalni iznos ove vrste kredita je 7. 5 milijuna eura, a maksimalni 50 milijuna eura. Maksimalni rok otplate je 12 godina. Kompanije koje dobiju ovaj kredit mogu postati predvodnici razvoja svog kraja, koji je u većini slučajeva ruralnog karaktera.

Potražnja za mladom radnom snagom će se povećati i to će omogućiti ostajanje mladih osoba u ruralnim područjima, koja su trenutno pogođena egzodusom mladih osoba. Razvoj poljoprivrede bi potaknuo i razvoj ostalih djelatnosti koje su direktno ili indirektno povezane sa poljoprivredom i poljoprivrednom proizvodnjom.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (525 ocjena)