Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hvala na prijavi

Hvala na prijavi za dobivanje kredita u Erste banci

Odlučili ste se stambeno situirati na način da podignete stambeni kredit u Erste banci? Ili ste odlučili podignuti nenamjenski gotovinski kredit u Erste banci kako bi si mogli priuštiti putovanje iz snova ili kako bi mogli kupiti auto po želji? U tim slučajevima će vam Erste banka reći: hvala na prijavi.

Ili ste možda umirovljenik koji želi povećati kvalitetu svog života na način da poboljša svoje financijsko stanje uz pomoć kredita za umirovljenike u Erste banci? Ili ste možda student koji želi platiti svoje fakultetsko obrazovanje? Ili ste pak poslodavac koji želi unaprijediti svoje poslovanje uz pomoć kredita Erste banke? I u tim slučajevima će vam Erste banka reći: hvala na prijavi.

Ovakav znak zahvalnosti dokaz je da Erste banka cijeni i poštuje svakog svog klijenta, bez obzira na njegovo imovinsko stanje, tj. bez obzira kakvu vrstu kredita podignuo i u kojem iznosu. U Erste banci su svi korisnici jednaki.

Hvala na prijavi za studiranjem na Algebri

Algebra je jedno od najcjenjenijih privatnih visokih učilišta koje djeluju na prostoru Republike Hrvatske, ali i šire. Algebra je zastupljena u 20 gradova diljem Hrvatske. Ovo visoko učilište je osnovano 1998. godine i trenutno zapošljava preko 150 stalno zaposlenih djelatnika i preko 600 vanjskih suradnika. Algebra visoko učilište u svojoj ponudi ima nekoliko preddiplomskih smjerova i na vama je da odaberete onaj koji najviše odgovara vašim željama.

Progam studija nudi inžinjerstva u programiranju i sistemska, multimedijska računarstva, od digitalnog marketinga do dizajna. Bez obzira na koji se preddiplomski smjer prijavili, Algebra će vam reći: hvala na prijavi. Ukoliko želite nastaviti svoje fakultetsko obrazovanje i nakon što završite preddiplomski smjer, na Algebri možete odabrati jedan od pet ponuđenih diplomskih smjerova i na taj način nastaviti svoje obrazovanje.

U ponudi možete naći: inžinjerstva u programiranju i sistemska, multimedijska računarstva, od digitalnog marketinga do dizajna. Algebra će vam reći: hvala na prijavi i u slučaju da svoje obrazovanje nastavite na jednom od ponuđenih diplomskih smjerova.

Hvala na prijavi na Facebook

Facebook je jedna od najpoznatijih i najkorištenijih društvenih mreža, koja služi za razne stvari. Naime, na facebooku se može stavljati razni sadržaj, od fotografija i video sadržaja pa do tekstualnog sadržaja. Facebook vam omogućuje dopisivanje sa svojim prijateljima iz stvarnog života ili pak prijateljima koje ste stekli samo putem facebooka.

Na facebooku može konstantno dodavati nove osobe na svoju listu prijatelja, ali isto tako te iste osobe možete maknuti sa svoje liste prijatelja u onom trenutku kada to poželite. Facebook vam omogućuje da svoj sadržaj uređujete na različite načine i istovremeno vam omogućava da zaštitite taj isti sadržaj od zlouporabe. Ukoliko ste se prijavili na facebook, onda ste sigurno dobili povratnu informaciju, od facebooka, hvala na prijavi.

Prilikom izrade korisničkog računa na facebook službenoj Internet stranici, od vas se traži da potvrdite to da ćete poštivati pravila koja je definirao facebook. Hvala na prijavi od facebooka je znak zahvalnosti za to što uopće koristite navedenu društvenu mrežu, ali za to što poštujete pravila kojima se štiti vaša, ali i tuđa sigurnost i privatnost.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (558 ocjena)