Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hpb krediti za zatvaranje obveza

Što su to hpb krediti za zatvaranje obveza?

Zbog svog lošeg upravljanja financijama upali ste u vrtlog dugovanja? Na svojim karticama ste ušli u minuse koje ne možete nadoknaditi? Ili vam se dogodio period u životu tijekom kojeg ste imali smanjenja financijska primanja i to vas je jednostavno dovelo u bezizlaznu situaciju dugovanja i minusa na karticama?

Popravila vam se financijska situacija i sada želite riješiti sve svoje financijske probleme, ali ne znate kako? Pročitajte ovaj tekst i saznajte kako vam hpb krediti za zatvaranje obveza mogu u tome pomoći. Prije svega treba reći da su hpb krediti za zatvaranje obveza vrsta kredita koja se dobiva vrlo jednostavno i vrlo brzo, baš zbog toga što služe za brzo rješavanje financijskih problema koje imaju korisnici ovih kredita.

S obzirom da sve veći broj građana ima financijskih problema izazvanih sve većim životnim troškovima, koje ne prati adekvatno povećanje mjesečnih primanja građana, bilo da je riječ o plaćama ili mirovina, ova vrsta kredita postaje sve poželjnija i traženija od strane tih istih građana.

Hpb krediti za zatvaranje obveza uvjeti

Prije nego što donesete konačnu odluku o podizanju kredita za zatvaranje obveza želite znati nešto više o uvjetima samog tog kredita? Onda ste na pravom mjestu jer ovaj tekst će vam otkriti koji su to uvjeti vezani za kredite za zatvaranje obveza. Hpb krediti za zatvaranje obveza su takozvani gotovinski krediti koji se izdaju u eurima.

Maksimalni iznos na koji se mogu ugovoriti hpb krediti za zatvaranje obveza je 50. 000 eura. Maksimalni rok otplate kredita za zatvaranje obveza je 180 mjeseci, odnosno 15 godina. Minimalna kamatna stopa koja se može ugovoriti za ovu vrstu kredita je 10, 09 %, a maksimalna 10, 67 %. Naknada za obradu zahtjeva za kredit iznosi 1, 50 % od ukupnog ugovorenog iznosa kredita. Za ovu vrstu kredita nije moguće ugovoriti jamca.

Osoba koja želi podignuti ovaj kredit mora biti državljanin Republike Hrvatske i mora biti zaposlen na neodređeno u Republici Hrvatskoj. Sada kada znati koji su uvjeti kredita za zatvaranje obveza, bilo bi dobro da znate kako se pravilno prijaviti za dobivanje istog. Nešto više o tome u sljedećem poglavlju.

Hpb krediti za zatvaranje obveza prijava

Postupak prijave za dobivanje HPB kredita za zatvaranje obveza je vrlo jednostavan, ali je ipak potrebno odraditi nekakve predradnje. To se prije svega odnosi na prikaz dokumentacije koju zatraži HPB banka. Od vas se traži da prikažete kopiju svoje važeće osobne iskaznice i bankovnog računa na koji želite da se isplati dobiveni kredit te uz to trebate priložiti potvrdu poslodavca o statusu zaposlenja.

Hpb krediti za zatvaranje obveza su dostupni svima onima koji imaju stalna i sigurna mjesečna primanja. Za ovu vrstu kredita vam ne treba nikakva dodatna dokumentacija. Također nisu potrebne nikakve javnobilježničke ovjere niti se mora platiti naknada za obradu zahtjeva. Hpb krediti za zatvaranje obveza se mogu ugovoriti direktno u svakoj poslovnici HPB banke ili putem obrasca koji se nalazi na službenoj Internet stranici HPB banke.

Većina ljudi bira drugi način, jer tako izbjegavaju nepotrebne gužve i čekanja u poslovnicama HPB banke, ali isto tako u ovom vremenu korona virusa tim načinom štite zdravlje, jer se ne izlažu drugim nepoznatim ljudima.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (678 ocjena)