Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HPB bankomati

HPB bankomati mreža

HPB bankomati su vrlo popularni zbog svoje proširenosti. Ukoliko se služite internetom na internetskim stranicama HPB banke možete vrlo jednostavno pronaći najbliži bankomat s obzirom na mjesto gdje se nalazite.

HPB mreža na internetskim stranicama HPB bankomati vam nudi jednostavnu tražilicu prema mjestu koje vas zanima. U HPB mreži možete odabrati uz više kriterija: centri, ispostava, bankomat i poduzetnički centri. Ukoliko uključite tražilicu samo na bankomati i lijevo upišete mjesto ili grad gdje se nalazite na karti će vam biti ponuđeno gdje se nalaze bankomati.

Lijevo ispod tražilice ispisati će vam se popis svih bankomata za mjesto ili grad u kojem tražite bankomat sa točnim adresama gdje se bankomat HPB nalazi. Klikom na adresu otvorit će vam se na karti slika mjesta gdje se bankomat nalazi. Na taj način je vrlo praktično i vjerodostojno građanima približeno traženje bankomata koji je vama najbliži. Kad dođete na adresu bankomata vizualni prikaz s interneta će vam pomoći da ugledate tražebni bankomat odmah bez traženja.

HPB bankomati manji gradovi

HPB bankomati se mogu naći u velikoj većini manjih gradova i manjih mjesta. Iako u manjim gradovima i u manjim mjestima ponekad nećete naći traženi HPB bankomati.

Međutim, opcija traženja kada upišete na primjer mjesto Udbina, koja nema bankomat HPB, na karti ako je suzite vidjet ćete prikaz gdje postoje najbliži bankomati ukoliko dovoljno suzite, odnosno umanjite kartu. Ako se nalazite u Udbini na primjer imate opciju odvesti se do Rudanovca ili Gospića, ali i do Zadra. Na vama je da odlučite u kojem smjeru ćete potražiti najbliži bankomat ako u vašem mjestu nema HPB bankomata.

Manji gradovi na primjer poput Duga Rese ili Novske uobičajeno imaju barem jedan HPB bankomat, pa nećete trebati putovati do nekog drugog grada kao što je to slučaj sa Udbinom. Obalno područje uglavnom je zbog turizma dobro oskrbljeno HPB bankomatima i u manjim mjestima.

Ukoliko se ne služite internetom dovoljno je da nazovete info telefon banke i raspitate se o traženom bankomatu i djelatnici banke će vas uputiti prema najbližem bankomatu.

HPB bankomati veći gradovi

HPB bankomati se u većim gradovima mogu pronaći na više različitih lokacija. S obzirom da je i populacija u većim gradovima brojnija tako i banka prati sa brojem bankomata kako bi zadovoljila svoje klijente.

Gradovi poput Zagreba, Splita, Osijeka, Rijeke, Pule, Karlovca, Slavonskog Broda i da ne nabrajamo dalje hrvatske gradove imaju do deset ili više od deset bankomata Hrvatske poštanske banke.

HPB bankomati po većim gradovima također se mogu pronaći koristeći se HPB mrežom na internetskim stranicama banke. Dovoljno je da označite u tražilicu bankomati i upišete grad u kojem se nalazite ili adresu. Bit će vam ponuđena lista svih bankomata, a vi samo trebate na karti odabrati koji je vama najbliži da obavite svoju transakciju pologa/dizanja gotovine ili provjere stanja vašeg računa.

Također i za velike gradove ukoliko niste korisnik interneta možete nazvati info telefon banke i raspitati se o najbližem bankomatu u odnosu gdje se nalazite. Uslužni djelatnici HPB će vas uputiti u pravom smjeru.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (670 ocjena)