Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hitno trebam 150 eura

Hitno trebam 150 eura za popravak automobila

Pokvario vam se automobil i popravak istog košta 150 eura? Svojim redovnim financijskim primanjima ne možete platiti trošak popravka i zbog toga vam treba pozajmica od 150 eura? Iz glave vam ne izlazi misao: „Hitno trebam 150 eura“? Nakon što pročitate ovaj tekst i saznate gdje možete dobiti pozajmicu od 150 eura, onda možda maknete misao: „Hitno trebam 150 eura“ iz svoje glave.

Jedan od pouzdanijih davatelja pozajmica je Erste banka. Uz pomoć njihovih pozajmica možete riješiti sve svoje probleme pa tako i popravak automobila. Erste banka ne naplaćuje naknadu za obradu vašeg zahtjeva za dobivanje pozajmice. Pozajmice koje nudi Erste banka se mogu ugovoriti u kunama ili u eurima, ovisno o vašim željama.

Također, Erste banka vam nudi i opciju prijevremene otplate i to bez ikakvih troškova. Pozajmicu Erste banke mogu ugovoriti i umirovljenici, ali moraju imati mirovinu veću od 1. 500 kuna. Za ovu pozajmicu se zaračunava fiksna kamatna stopa i to tijekom cijelog vremena otplate.

Hitno trebam 150 eura od RBA banke

RBA banka nudi pozajmice svim onim osobama koje dođu za zahtjevom: „Hitno trebam 150 eura“. Osobe to mogu napraviti direktnim dolaskom u poslovnicu RBA banke ili uz pomoć on-line zahtjeva. S obzirom da je traženi iznos pozajmice relativno malen, RBA banka takvim klijentima najčešće nudi kratkoročne pozajmice.

Postupak dobivanja ove vrste pozajmice je vrlo jednostavan i brz i zbog toga je veliki broj ljudi želi. Iz udobnosti svog doma možete zatražiti ovu vrstu pozajmice i na taj način ćete izbjeći nepotrebno čekanje u poslovnicama banke. Kratkoročne pozajmice su idealno rješenje za sve osobe koje zadesi iznenadni trošak, koji ne mogu platiti svojim redovnim novčanim primanjima.

Znati da RBA nudi ovakve pozajmice je jako bitno, jer će te zbog toga biti mirniju u slučaju da vam se dogodi nekakvi nenadani trošak. Uz pomoć njih ćete lakše prebroditi svaki financijski problem koji vam se dogodi. Ukoliko i vi razmišljate o tome da: „Hitno trebam 150 eura“, onda svakako pročitajte ovaj tekst.

Hitno trebam 150 eura kuna od Cash-expert firme

Misao: „Hitno trebam 1000 kuna“ vam zadaje svakodnevnu glavobolju? Ne želite uzimati pozajmice od banaka, već želite uzeti pozajmicu od Cash-expert firme, ali ne znate kako se prijaviti za dobivanje iste. Pročitajte onda ovaj tekst i saznajte kako se možete prijaviti za dobivanje pozajmice od Cash-expert firme.

Prijava se radi na službenoj Internet stranici firme. Prvo morate odabrati iznos pozajmice, a to je u vašem slučaju 150 eura. Nakon toga registrirajte svoj korisnički račun, kojim ćete se prijaviti na toj istoj Internet stranici. Prijava je potrebna kako bi se mogao ispuniti zahtjev za pozajmicu. Nakon toga priložite traženu dokumentaciju. Ukoliko vaša prijava bude odobrena, o tome ćete dobiti obavijest putem sms poruke.

Od vas se onda traži da pošaljete sms poruku sa definiranim sadržajem na službeni broj mobitela firme. Ubrzo nakon toga tražena pozajmica će se isplatiti na vaš bankovni račun. Nakon što ste saznali kako se prijaviti za dobivanje pozajmice od Cash-expert firme, vaša misao: „Hitno trebam 150 eura“ vam više ne bi trebala zadavati glavobolju.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (532 ocjena)