Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hitno tražim pozajmicu

Hitno tražim pozajmicu za blokirane

U statusu ste blokirane osobe i hitno vam treba pozajmica? Banke vam ne žele dati pozajmicu jer ste blokirani? Hitno tražim pozajmicu za blokirane se vrlo često pretražuje na internetu, zbog toga što je veliki broj građana blokirano. Ukoliko ste vi osoba koja četo pretražuje na internetu hitno tražim pozajmicu, onda ste na pravom mjestu, jer nakon što pročitate ovaj tekst ćete znati gdje možete dobiti pozajmicu za blokirane osobe i što je sve potrebno za njeno dobivanje.

Pozajmice za blokirane osobe se isključivo dobivaju putem interneta i to kod firmi koje nude takvu vrstu pozajmica. Dokumentacija koja je potrebna za dobivanje pozajmica za blokirane ne mora biti ovjerena kod javnog bilježnika ni kod poslodavca. Od dokumentacije vam je potrebna samo preslika osobne iskaznice i tekućeg računa, ukoliko je iznos pozajmice manji od 3. 000 kuna, a ukoliko je iznos veći, onda je potrebno priložiti i platnu listu.

Blokirane osobe uz pomoć ove vrste pozajmice mogu jako brzo konsolidirati svoje financijsko stanje i na taj način izaći iz statusa blokirane osobe.

Hitno tražim pozajmicu OTP banke

Hitno tražim pozajmicu OTP banke jer želim ići na egzotično putovanje. Hitno tražim pozajmicu OTP banke jer želim novi automobil. Trebam pozajmicu OTP banke kako bi platio novi frižider“. Ukoliko vam se ovakve ili slične misli vrte po glavi i ne znate sve informacije o pozajmicama OTP banke, onda pročitajte svakako ovaj tekst koji vam donosi sve potrebne informacije o pozajmicama OTP banke.

Pozajmice OTP banke se dobivaju na vrlo jednostavan i brz način i bez ikakve naknade koja se odnosi na obradu kredita. Ukoliko ispunjavate sve uvjete za dobivanje pozajmice, vaš će se zahtjev za dobivanjem iste odobriti unutar 30 minuta. Maksimalni iznos pozajmice je 225. 000 kuna, a rok otplate se minimalno može ugovoriti na jednu godinu, a maksimalno na deset godina.

Na ugovoreni iznos se zaračunava kamatna stopa, koja može biti promjenjiva ili fiksna, sve ovisno koju vi odaberete. Promjenjiva iznosi 4, 43 %, a fiksna 4, 87%. Na službenoj stranici OTP banke se nudi se opcija kreditnog kalkulatora uz pomoć kojeg možete vidjeti kako će vaša pozajmica izgledati i uz pomoć njega možete istu oblikovati.

Hitno tražim pozajmicu RBA banke

Ako se pitate: „Hitno tražim pozajmicu? “ Možda RBA banka nosi odgovor na vaše pitanje. RBA banka nudi pozajmice u kunama i eurima. Kunske pozajmice se nude u iznosu od 15. 000 do 300. 000 kuna i na rok otplate od 3 do 10 godina. Na dobiveni iznos se zaračunava fiksna ili promjenjiva kamatna stopa.

Fiksna iznosi 5, 93%, a promjenjiva 5, 63%. Pozajmice u eurima se nude u iznosu od 2. 000 do 40. 000 eura, a rok otplate je isti kao rok otplate kod kunskih pozajmica. Kod pozajmica u eurima kamatne stope se kreću između 5 i 5, 91 %. Za dobivanje kunske ili euro pozajmice se možete prijaviti direktno u poslovni RBA banke ili putem on-line obrasca na službenoj Internet stranici RBA banke.

Na toj istoj službenoj stranici, nakon što unesete detalje svoje pozajmice, možete vidjeti koliki će biti konačni iznos koji ćete trebati otplatiti. Ako vam ovaj tekst nije dao zadovoljavajući odgovor na vaše pitanje: „Hitno tražim pozajmicu“, onda se obratite RBA banci, direktno u poslovnici ili putem email-a, za dodatne informacije o njihovim pozajmicama.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (634 ocjena)