Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hamag bicro zajam

Hamag bicro zajam Covid-19

U posljednjih godinu dana cijeli svijet se našao pod velikim utjecajem korona virusa pa tako i Republika Hrvatska. Navedeni virus je utjecao prije svega na zdravstveni aspekt života, ali njegov se negativni utjecaj indirektno osjetio i na sve ostale aspekte života. Naime, vlada Republike Hrvatske sve svoje mjere i odluke za gospodarstvo, školovanje itd. donosi na temelju kretanja broja osoba zaraženih korona virusom.

S obzirom da taj broj osoba strelovito raste u zimskim mjesecima, vlada je bila primorana privremeno zabraniti rad velikom broju gospodarskih subjekata. Zbog navedenog velika većina ih se našla u velikim financijskim problemima. S obzirom na navedeno, osmišljeni su hamag bicro zajam Covid-19.

Hamag bicro zajam Covid-19 su namijenjeni svim subjektima malog gospodarstva čije je poslovanje doživjelo veliki pad zbog pandemije uzrokovane korona virusom. Navedeni zajam je financiran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj ovog zajma je osnažiti likvidnost gospodarskih subjekata pogođenih pandemijom korona virusa, uz manje kamatne stope.

Hamag bicro zajam Covid-19 i koja je potrebna dokumentacija za njihovo dobivanje

Vlasnik ste gospodarskog subjekta čije je poslovanje pogođeno pandemijom korona virusa? Želite znati nešto više o tome što su hamag bicro zajam Covid-19 i koja je potrebna dokumentacija za njihovo dobivanje? Onda ste na pravom mjestu. Traženi dokumentaciju morate dostaviti u dva oblika.

Prvi oblik je izvorni, a drugi u preslici. U izvornom obliku morate dostaviti obrazac zahtjeva za zajam, izjavu o statusu subjekta malog gospodarstva, tablicu kreditne zaduženosti te poslovni plan. Navedeni dokumenti moraju biti potpisani i ovjereni. Traženi obrasci se nalaze na službenoj Internet stranici agencije. U preslici morate dostaviti veći broj dokumenata, nego u izvornom obliku. Za slobodna zanimanja morate dostaviti odobrenje za rad od nadležne institucije.

Morate dostaviti godišnji financijski izvještaj. Morate prikazati bruto bilancu za tekuću godinu na zadnji dan u mjesecu. Priložiti morate prijavu poreza na dohodak te potvrdu porezne uprave o vašem stanju duga. Obavezna je i preslika osobne iskaznice. Također, obavezno je prikazati dokaz o padu prometa u 2020. godinu u odnosu na 2019. godinu. Ukoliko ne dostavite potpunu dokumentaciju, vaš će se zahtjev za dobivanje zajma odbaciti.

Sada kada znate što su hamag bicro zajam Covid-19 i koja je potrebna dokumentacija za njihovo dobivanje, ne čekajte niše ni sekunde, već se prijavite i dobijte svoj zajam.

Hamag bicro zajam Covid-19 i koji je postupak prijave

Ovaj tekst vam donosi odgovore na to što su hamag bicro zajam Covid-19 i koji je postupak prijave za njihovo dobivanje, stoga ga nemojte preskočiti. Jednom kada saznate što su hamag bicro zajam Covid-19 i koji je postupak prijave više nećete imati prepreka u dobivanju svog zajma.

Zahtjev za dobivanje ove vrste zajma se isključivo ispunjava on-line. Potrebna je registracija poduzetnika kako bi dobio svoj korisnički račun, pomoću kojeg može koristiti sustav za on-line popunjavanje i predaju zahtjeva za dobivanje Covid-19 zajma. Sustav je vrlo jednostavan i poduzetnici ne bi trebali imati poteškoća prilikom njegovog korištenja. Zadnji korak prilikom prijave je prilaganje potrebne dokumentacije.

Važno je priložiti cjelovitu dokumentaciju, jer ukoliko to ne napravite vaša se prijava neće razmatrati. Poduzetnicima koji se prijavljuje se savjetuje da prije nego popune prijavu pročitaju i prouče uvjete koji su napisani u sklopu programa Covid-19 zajma. Izdvojite potrebno vrijeme kako bi se valjano informirali i na taj način povećali svoje šanse za dobivanje Covid-19 zajma.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (538 ocjena)