Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hamag bicro mali zajmovi

Hamag bicro mali zajmovi specifikacije

Želite znati koje su hamag bicro mali zajmovi specifikacije? Onda svakako pročitajte ovaj tekst koji vam donosi sve ono što trebate znati o tome koje su hamag bicro malih zajmova specifikacije. Ono što većinu potencijalnih korisnika ovog zajma zanima je iznos koji mogu dobiti. Hamag bicro mali zajmovi se mogu dobiti u iznosu između 25. 001 i 50. 000 eura, sve ovisno koliko zatražite i koliko opravdate zatraženi iznos potrebama svojeg poslovanja.

Kao i kod svih zajmova, tako i kod ove vrste se zaračunavaju kamatne stope. Kamatne stope na ovaj zajam se kreću između 0, 1 % i 0, 5 %, ovisno u kojem dijelu Republike Hrvatske živite, tj. gdje je lociran vaš poslovni subjekt. U razvijenijem ili manje razvijenom području. Maksimalni rok otplate koji se može dobiti za ovaj zajam je 10 godina.

Ukoliko ugovorite rok otplate na duže od dvije godine, nudi vam se mogućnost odgode otplate u duljini trajanja od 18 mjeseci. Važno je znati da su ovo namjenski zajmovi i da se moraju trošiti isključivo u definirane svrhe.

Hamag bicro mali zajmovi i kako se prijaviti za njihovo dobivanje

Vlasnik ste malog poduzeća i zanima vas hamag bicro mali zajmovi i kako se prijaviti za njihovo dobivanje? Ako je tako, onda ste na pravom mjestu jer unutar ovog teksta ćete naći informacije o tome što su hamag bicro mali zajmovi i kako se prijaviti za njihovo dobivanje. Nudi vam se četiri opcije pomoću kojih se možete prijaviti za dobivanje ove vrste zajma.

Svoju prijavu tako možete poslati uz pomoć poštanske službe, pomoću elektroničke pošte ili uz pomoć posebno osmišljene aplikacije. Svoju prijavu isto tako možete direktno dostavi na jednu od adresa Hamag bicro-a. Svaki poduzetni može slati samo jednu prijavu, tj. ukoliko mu se odobri dobivanje ovog zajma nema pravo na slanje prijave za dobivanje još jednog ovakvog zajma.

Ovi mali zajmovi se ne smiju kombinirati sa mikro zajmovima za obrtna sredstva, ni sa mikro investicijskim zajmovima u sklopu iste godine. Potrebna dokumentacija, za dobivanje ovog zajma, se nalazi na službenoj Internet stranici Hamag bicro-a.

Hamag bicro mali zajmovi i tko ih može koristiti

Zanima vas hamag bicro mali zajmovi i tko ih može koristiti? Onda nemojte preskočiti ovaj tekst, jer ćete zbog toga previdjeti sve važne informacije o hamag bicro mali zajmovi i tko ih može koristiti. Prije sve treba znati da je ova vrsta zajma namijenjena isključivo mali gospodarskim subjektima.

No, ovaj zajam mogu koristiti i privatne osobe koje planiraju pokrenuti svoje malo poduzeće. Ali treba znati da te fizičke osobe ne mogu ugovarati dobivanje ovog zajma sve dok ne registriraju svoj mali gospodarski subjekt. Ostali uvjeti se odnose na to da vlasnici malog gospodarskog subjekta moraju imati više od 50% vlasništva nad tim istim subjektom.

Nadalje, u gospodarskom subjektu mora biti zaposlena minimalno jedna zaposlena osoba ili to planiraju napraviti unutar 6 mjeseci nakon što potroše dobiveni zajam. Sve obveze prema državi, poput mjesečnih režija i poreza, moraju biti redovito podmirivane. Žiro račun ne smije biti blokiran. Ovi navedeni uvjeti su jedni od najbitnijih, ali nisu jedini, već postoji još dodatnih uvjeta koje možete proučiti na službenoj Internet stranici Hamag bicro agencije.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (702 ocjena)