Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hamag bicro esif zajmovi

Hamag bicro esif zajmovi za ruralni razvoj

Ruralno područje Republike Hrvatske bilježi višedesetljetni pad broja stanovnika i uz to bilježi gospodarski nazadak. To je posljedica toga što se dosad sva energija i znanje ulagala u razvoj urbanih područja. No, uvidjelo se da takav selektivni razvoj područja ne donosi pozitivne rezultate, jer razvijeno urbano područje ne može dugoročno prosperirati, ukoliko njegova ruralna okolica također ne bilježi razvoj u svakom pogledu.

S obzirom na navedeno, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije zajedno sa Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije su odlučili razviti financijske instrumente pomoću kojih će potaknuti razvoj ruralnog područja. Jedan od tih financijskih instrumenata su i hamag bicro esif zajmovi za ruralni razvoj.

Hamag bicro esif zajmovi za ruralni razvoj namijenjeni su svim gospodarskim subjektima čija je domena poslovanja poljoprivreda, šumarstvo i prerađivačka industrija. Navedeni zajmovi se dobivaju po uvjetima koji su propisani u programu ruralnog razvoja Republike Hrvatske. Kamatne stope na dobiveni zajam ovise o razvijenosti jedinice lokalne samouprave unutar koje se nalazi gospodarski subjekt. Kamatna stopa može biti 0, 1% ili 0, 25%.

Hamag bicro esif zajmovi za investicije

Osmislili ste poslovnu ideju za koju čvrsto vjerujete da će biti hit na tržištu? Poslovni plan ste razradili u detalje i sve što vam treba je financijska pomoć koja će vam dati početni zamah u poslovanju? Ili ste možda već aktivni obrtnik ili poduzetnik koji je vidio novu inovaciju u poslu kojim se bavi i želi je implementirati unutar svog poslovanja? Ili ste možda vi osmislili inovaciju za čije vam prezentiranje i implementiranje treba financijska pomoć?

Hamag bicro esif zajmovi za investicije idealno su rješenje za vas. Ukoliko niste upoznati sa tim zajmovima, pročitajte ovaj tekst i saznajte što su to hamag bicro esif zajmovi za investicije. Navedeni zajmovi su osmišljeni za sve mikro, male i srednje poduzetnike. Iznosi zajmova se kreću do 50. 000 eura i na njih se može zaračunati kamatna stopa između 0, 1% i 0, 5%.

Na dobiveni zajam nudi vam se i mogućnost odgode otplate na godinu dana. Ovi zajmovi su namjenski i većina dobivenog zajma se mora potrošiti na osnovna sredstva u poslovanju, dok se manjim dijelom mogu platiti drugi troškovi poslovanja.

Hamag bicro esif zajmovi i na što se ne smiju trošiti

Odlučili ste se na prijavu za dobivanje hamag bicro esif zajma. Želite znati nešto o tome što su hamag bicro esif zajmovi i na što se smiju trošiti? Onda ste na pravom mjestu, jer vam ovaj tekst donosi odgovore na to što su hamag bicro esif zajmovi i na što se ne smiju trošiti.

Kao što je već navedeno u prijašnjim odlomcima, ovi zajmovi su namijenjeni svim mikro, malim i srednjim poduzetnicima koji ispunjavaju uvjete za njihovo dobivanje. Jednom kada se navedeni zajam dobije, mora se znati na što se on ne smije trošiti. Prije svega dobivenim zajmom ne smijete platiti PDV svog poslovanja i ne smijete plaćati postojeće obveze.

Isto tako, obveze, koje su vam nastale prije nego što ste ispunili zahtjev za dobivanje ovog zajma, također ne smijete plaćati navedenim zajmom. Važno je znati da se ovi zajmovi ne smiju trošiti na nikakve osobne potrebe i stvari. To se odnosi na materijalne i nematerijalne stvari. Njime ne smijete ulagati u druge poslovne subjekte.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (618 ocjena)