Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti kartice

Gotovinski krediti kartice preko banke

Gotovinski krediti kartice su posebna kategorija kredita. Možda niste ni znali da putem svoje kreditne kartice možete doći do gotovine.

Svaka kreditna kartica ima mjesečni limit potrošnje koji vam je banka ili kreditna kuća odredila za mjesečno trošenje bez obzira na vrstu kartice. Međutim uz taj mjesečni limit postoji i limit kartice koji vam banka odobrava prema vašoj financijskoj situaciji i kreditnoj sposobnosti. Gotovinski krediti kartice mogu se podignuti upravo do tog limita kartice.

Uvjeti kreditiranja putem kartice su nepovoljniji što se kamatnih stopa tiče nego kod standardnih kredita. Međutim postupak je brz i jednostavan u odnosu na standardne kredite. Naravno i ovu vrstu kredita morate otplaćivati kao i standardni kredit na vrijeme jer u protivnom će vam banka zaračunati zatezne kamate. a u slučaju neotplaćivanja kredita preko kartice i pokrenuti pravne akcije protiv vas.

Gotovinski krediti kartice preko tvrtki za kreditiranja

Gotovinski krediti kartice se mogu realizirati i preko tvrtki koje se bave kreditiranjem putem kreditnih kartica. Takve tvrtke za isplaćuju gotovinu isti dan ukoliko odmah imate informaciju koliki je ukupni limit vaše kreditne kartice i predočite osobnu iskaznicu i kreditnu karticu.

Na tržištu se nude gotovinski krediti kartice kao brzi krediti od 75 EUR do 4000 EUR. Rok otplate također je do 18 mjeseci, ovisno o tvrtki koja vam kredit nudi.

U pravilu vam takve kompanije garantiraju iznos anuiteta nepromjenjiv tokom cijelog perioda otplate kredita. Kamatne stope su nešto više nego da uzimate standardni kredit u banci otprilike oko 9% do 10%, ali ste zato oslobođeni dostavljanja dokumentacije banci i davanja jamstava ili hipoteka i sličnog.

Ovisno koju kreditnu karticu imate tako će vam biti i određen broj rata. Na primjer Master card može biti dogovoren na 36 rata, ZABA maestro 12 rata, Diners 24 rate, ZABA master 24 rate.

Gotovinski krediti kartice revolving kartice

Gotovinski krediti kartice mogu se realizirati i preko revolving kartica. Revolving kartice su vrsta kreditnih kartica kojima mjesečno uplaćujete minimalni iznos otplate revolving troška ili u postotnom iznosu ukoliko je iznos veći od minimalnog iznosa otplate.

Neke banke i kartične kuće imaju u svojoj ponudi isplatu gotovinski krediti kartice putem revolving kartica. Umjesto da u trgovinama kupujete na karticu možete tražiti isplatu gotovine jer možda to što želite kupiti ne možete platiti karticom jer trgovina kartice ne prihvaća.

Uvjeti kreditiranja putem revolving kartica su daleko najnepovoljnija varijanta s obzirom da su kamatne stope najviše na tržištu kreditiranja. Otprilike se kreću od 11% do 18% ovisno o kojoj revolving kartici se radi. Sberbank i PBZ su banke koje nude opciju isplate gotovinskih kredita putem revolving kartica. Naravno da svoje revolving kartice može koristiti i na bankomatima za isplatu gotovine uz određeni limit i naknadu za isplatu gotovine. Taj iznos gotovine bit će direktno terećen na vašu revolving karticu i na njega će se obračunavti kamata kao da ste revolving karticom platili neku robu u trgovini.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (523 ocjena)