Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Financijske usluge pozajmice

Financijske usluge pozajmice uvjeti

Zanima vas koji su to financijske usluge pozajmice uvjeti kod uzimanja pozajmica? Ako je vaš odgovor da, onda ste na pravom mjestu jer ćete, nakon što pročitate ovaj tekst, znati sve o tome koji su financijske usluge pozajmice uvjeti. Iznos pozajmice, koju želite uzeti, maksimalno može iznositi 4000 EUR, a minimalno 75 EUR.

Maksimalni rok za otplatu dobivene pozajmice može biti 18 mjeseci, a minimalni 15 dana.

Nakon što se dogovorite, vaša će pozajmica biti isplaćena u toku dana ugovaranja. Na dogovoreni iznos pozajmice zaračunava se i kamatna stopa oko 8%, koju također morate otplatiti uz dobiveni iznos. Što je veći iznos pozajmice, to su i veći kamatni troškovi koje trebate platiti.

Financijske usluge pozajmice i kako ih zatražiti

Saznali ste da postoje financijske usluge pozajmice, ali ne znate kako doći do njih, točnije kako se prijaviti za njihovo dobivanje? Ovaj tekst će vam dati sve potrebne informacije o financijske usluge pozajmice i kako ih zatražiti. S obzirom da živimo u modernom dobu, gdje dominira digitalna tehnologija i gdje su skoro sve važne usluge dostupne putem digitalnih platformi, navedenoj situaciji su se prilagodile i financijske usluge.

Financijske usluge su prijavu za svoje pozajmice dizajnirali na takav način da ih svatko može zatražiti putem svojih pametnih uređaja, poput mobitela ili tableta. Znači sve što trebate imati, kako bi zatražili pozajmicu, je jedan od oblika pametnog uređaj te pristup internetu. Ukoliko to posjedujete, pozajmicu možete zatražiti iz udobnosti svog doma i na taj način izbjeći čekanja na šalterima, ali i sačuvati svoje zdravlje u ovom dobu korona pandemije.

Sada kada znate što su to financijske usluge pozajmica i kako ih zatražiti, ne čekajte ni minute te ugovorite svoju pozajmicu odmah.

Financijske usluge pozajmice i gdje se isplaćuju

Odlučili ste se ugovoriti pozajmicu, ali prije toga želite znati nešto i o financijske usluge pozajmice i gdje se isplaćuju. Nakon što pročitate ovaj tekst, nećete imati više nepoznanica o financijske usluge pozajmice i gdje se isplaćuju. S obzirom da se zahtjev za dobivanjem pozajmice i da se verifikacija osobnih podataka odvija putem interneta, ni sama isplata pozajmice nije iznimka.

Usluga isplate je isto tako dizajnirana da korisnici ne moraju uložiti puno truda i vremena kako bi se ona ostvarila. Vama sve što treba, kako bi se isplata ostvarila, je važeći tekući račun u bilo kojoj banci, koja legalno posluje. Budite sigurni da na tom računu nemate minus ili da taj račun nije blokiran, kako ne bi imali problema oko podizanja svoje pozajmice.

Nakon što vam se isplati pozajmica, na vama je da odlučite kako je želite potrošiti. Naime, te pozajmice nemaju definiranu namjenu i slobodni ste ih trošiti kako god vi to želite.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (703 ocjena)