Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratumbank.hr

Ferratumbank.hr i kako se prijaviti za dobivanje kredita

Zanima vas što je to ferratumbank. hr i kako se prijaviti za dobivanje kredita kod njih? Onda ste na pravom mjestu jer ovaj tekst vam donosi sve što trebate znati o ferratumbank. hr i kako se prijaviti za dobivanje kredita.

Ferratumbank je međunarodna tvrtka koja je specijalizirana za davanje kredita putem digitalnih platformi širokom spektru korisnika. Na Internet stranici Ferratumbanke morate odabrati iznos kredita koji želite posuditi te vremenski period u kojem planirate otplatiti taj isti kredit. Nakon toga kliknite na opciju „Prijavite se“. Zatim se od vas traži da ispunite obrazac uz pomoć kojeg se prijavljujete za kredit. Obrazac je tako osmišljen da se ispuni u svega nekoliko minuta. Morate unijeti svoje osobne podatke te broj računa na kojem želite da se izvrši uplata kredita.

Nakon što djelatnici Ferratumbank provjere vaše podatke i ako se ispostavi da su valjani, vaša će prijava biti prihvaćena te će se isplata odmah izvršiti. Na vama je da odaberete iznos kredita, a Ferratumbank će se pobrinuti da daj iznos i dobijete.

Ferratumbank.hr identyum

Proučavajući Ferratumbank. hr naišli ste na pojam identyum? Sada vas zanima što je to? Ako pročitate ovaj tekst saznati ćete sve o tome što je ferratumbank. hr identyum. Identyum je platforma koja pomaže Ferratumbank da provjeri vaš identitet na siguran način te da uspješno provede verifikaciju vaših dokumenata.

Prvo što se verificira je vaš broj mobitela i to na način da vam se u sms poruci pošalje šesteroznamenkasti kod kojeg je potrebno unijeti. Nadalje morate odabrati šesteroznamenkastu lozinku pomoću koje ćete se ulogirati u svoj identyum račun. Ferratumbank će vam poslati i PUK broj koji se koristi u slučaju da ste zaboravili svoju lozinku. Nakon navedenog, slijedi provjera vaše osobne iskaznice.

Uz pomoć kamere, na uređaju koji koristite, morate prikazivati svoju osobnu iskaznicu onako kako se to od vas traži u uputama. Ono što je bitno da podaci sa osobne iskaznice odgovaraju podacima koje ste unijeli u prijavnom obrascu. Ferratumbank. hr identyum stvoren je kako bi se istovremeno zaštitilo Ferratumbank i osobu koja se prijavljuje za dobivanje kredita.

Ferratumbank.hr brzi krediti

U današnjem vremenu događa se to da troškovi rastu većom brzinom nego primanja i zbog toga većina ljudi sve češće mora spajati kraj s krajem. Svaki iznenadni trošak za njih predstavlja novu brigu i novi stres. Za takve ljude Ferratumbank. hr brzi krediti su idealno rješenje, jer uz pomoć njih mogu riješiti sve svoje probleme, ali i ispunit sve svoje želje Ferratumbank. hr brzi krediti su nenamjenski krediti i zbog toga su pogodni za sve probleme i želje.

Na vama je da odlučite na što želite potrošiti dobiveni novac i kojim tempom ćete ga trošiti. Možda neki od vas imaju određenu dozu skepse prema ovakvim kreditima, jer često pročitaju o nekoj prijevari sa kreditima.

No ne brinite. Ferratumbank je siguran kreditor koji ima dugogodišnje iskustvo poslovanja i koji cijeni svakog svog klijenta i trudi se omogućiti mu najbolje uvjete kreditiranja. U prijašnjim dvama odlomcima vam je napisano kako možete doći do ovog kredita i kako se štite vaši privatni podaci, stoga ne oklijevajte i zatražite brzi kredit u Ferratumbank i olakšajte svoju financijsku situaciju.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (655 ocjena)