Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum kupi jamstvo

Znate li što je Ferratum kupi jamstvo

Da bi razumjeli što je Ferratum kupi jamstvo, bilo bi dobro da razumijete najprije osnovne pojmove poput toga što je uopće kredit i što je jamstvo. Ugovor o kreditu je pravni odnos koji postoji tisućama godina. Drugi naziv za njega je još i ugovor o zajmu, a takav ugovor su sklapali još i stari Rimljani. Definicija ugovora o zajmu je ta da se radi o ugovornom odnosu u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Da bi Zajmodavac bio siguran da ćete vratiti taj novac, morate ponuditi određeno jamstvo. Bilo da je riječ o Ferratum kupi jamstvo ili nekom drugom obliku jamstva, detaljno proučite ugovor o jamstvu. To ne smije biti ugovor u kojem vam jamca bira netko drugi, nego ga morate birati vi. Isto tako, u ugovoru ne smije biti odredba da morate plaćati kakvu naknadu za jamstvo.

Sve o usluzi Ferratum kupi jamstvo

Jedan od osnovnih problema prilikom ishođenja kredita je taj da korisnik kredita ili nema jamstvo ili mu jamstvo nije adekvatno. U želji da nađete rješenje za takav problem, vjerojatno ste čuli za uslugu ferratum kupi jamstvo. O čemu je riječ? Ferratum kupi jamstvo je usluga koju nudi Ferratum svojim klijentima. Svakako je potrebno više o tome pročitati na stranicama ferratuma. Riječ je o pružanju usluge za osobe koje nemaju jamca pa im se omogućuje da do njih lakše dođu. Želite li iskoristiti takvu opciju? Dobro razmislite o vašim svih tekućim obvezama i mogućnostima zaduživanja. Opcija kupovanja jamca će vas još dodatno financijski opteretiti a ionako ste u nezgodnoj situaciji jer vam je potreban kredit, brzo. Povrh svega, objasnili smo u prethodnom poglavlju da jamca trebate odabrati vi, a ne dati to povjerenje nekom drugom. Na jamca će preći vaša obveza ukoliko ne platite dug na vrijeme. Tada će jamac imati sva potraživanja prema vama koje je prije imao zajmodavac.

Ferratum kupi jamstvo kao oblik osiguranja tražbine.

Postoje razni oblici pomoću kojih korisnici kredita mogu osigurati svoje tražbine. Ferratum kupi jamstvo je svakako jedno od njih. To je nova pojava na financijskom tržištu kredita o kojoj se ne zna toliko puno. Nekada su se sredstva osiguranja tražbina jasno znala: postojala je hipoteka na nekretnini, zalog, bjanko zadužnica ili pak jamac kao neka fizička osoba. Stoga se ne trebate osjećati loše što ne znate što je ferratum kupi jamstvo jer mnogi ljudi ne znaju. Upravo zato se o tome trebate temeljito i adekvatno informirati prije uzimanja bilo kakve financijske obveze. Adekvatno informiranje znači pretraživanje foruma i stručnih članaka na tu temu. Sve što se tiče vas i budućeg zajmodavca morate istražiti, a bilo kakve loše vijesti će vam biti crvena lampica i upozorenje da taj zajmodavac možda nije prava osoba od koje želite uzeti kredit. Stoga je dobronamjeran savjet da čim pročitate loše vijesti o zajmodavcu, pogotovo ako dolaze iz više izvora, nemojte se odlučiti za taj kredit.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (692 ocjena)