Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je Ferratum

Što je Ferratum i kako funkcionira?

Ferratum je međunarodna financijska tvrtka koja nudi različite vrste kredita i financijskih usluga. Tvrtka je osnovana 2005. godine u Finskoj i od tada se proširila na više od 25 zemalja diljem svijeta, uključujući Hrvatsku.

Ferratum se ističe kao jedna od najbržih i najjednostavnijih opcija za dobivanje kredita, a sve se odvija online putem.

Ferratum funkcionira tako da omogućava korisnicima brzo i jednostavno dobivanje kredita putem interneta. Ovaj proces je vrlo jednostavan i traje samo nekoliko minuta. Korisnik se mora registrirati na Ferratumovoj web stranici, a zatim ispuniti zahtjev za kredit.

Nakon toga, Ferratum će ocijeniti zahtjev i u roku od nekoliko minuta poslati odgovor.

Ferratum nudi različite vrste kredita, uključujući kratkoročne kredite, potrošačke kredite i kredite za poslovne svrhe. Ovisno o vrsti kredita, kamatne stope se mogu razlikovati, a rokovi za vraćanje kredita mogu biti različiti. Ferratum također nudi mogućnost produženja roka za vraćanje kredita, što može biti korisno u slučaju da korisnik nije u mogućnosti vratiti kredit u ugovorenom roku.

Ferratum je jedna od najbržih i najjednostavnijih opcija za dobivanje kredita.

Sve se odvija putem interneta, što znači da korisnik ne mora posjetiti banku ili drugu financijsku instituciju. Osim toga, Ferratum nudi vrlo brzu obradu zahtjeva za kredit, što znači da korisnik može dobiti novac u vrlo kratkom roku. Ferratum je također poznat po tome što ne zahtijeva puno papira i dokumentacije, što je vrlo povoljno za korisnike koji žele brzo i jednostavno dobiti kredit.

U sljedećem odlomku ćemo se pozabaviti time kako se može dobiti kredit od Ferratuma.

Kako se može dobiti kredit od Ferratuma?

Postupak je vrlo jednostavan i brz, a sve se odvija online putem. Prvo što korisnik treba učiniti je registrirati se na Ferratumovoj web stranici. Registracija je vrlo jednostavna i traje samo nekoliko minuta. Korisnik mora unijeti svoje osobne podatke, kontakt informacije i podatke o prihodima i rashodima.

Nakon registracije, korisnik može odabrati vrstu kredita koju želi. Ferratum nudi različite vrste kredita, uključujući kratkoročne kredite, potrošačke kredite i kredite za poslovne svrhe. Ovisno o vrsti kredita, kamatne stope se mogu razlikovati, a rokovi za vraćanje kredita mogu biti različiti.

Korisnik mora ispuniti zahtjev za kredit, koji uključuje informacije o iznosu kredita i rokovima vraćanja. Ferratum će zatim ocijeniti zahtjev i u roku od nekoliko minuta poslati odgovor.

Ako je zahtjev odobren, novac će biti uplaćen na račun korisnika u vrlo kratkom roku.

Jedna od prednosti korištenja usluga Ferratuma je brzina procesa. Korisnik može dobiti novac u roku od nekoliko minuta od podnošenja zahtjeva. Osim toga, Ferratum ne zahtijeva puno papira i dokumentacije, što je vrlo povoljno za korisnike koji žele brzo i jednostavno dobiti kredit.

Ferratum također nudi mogućnost produženja roka za vraćanje kredita, što može biti korisno u slučaju da korisnik nije u mogućnosti vratiti kredit u ugovorenom roku. Ferratum također nudi vrlo konkurentne kamatne stope, što znači da korisnik neće platiti previše za kredit.

Ukratko, dobivanje kredita od Ferratuma je vrlo jednostavno i brzo. Sve se odvija online putem, a korisnik ne mora posjetiti banku ili drugu financijsku instituciju. Ferratum nudi različite vrste kredita, konkurentne kamatne stope i mogućnost produženja roka za vraćanje kredita.

Koje su prednosti korištenja usluga Ferratuma?

Korištenje usluga Ferratuma ima brojne prednosti u odnosu na tradicionalne financijske institucije. Jedna od glavnih prednosti je brzina procesa. Korisnik može dobiti novac u vrlo kratkom roku, što je vrlo korisno u slučaju hitnih financijskih potreba.

Osim brzine, Ferratum nudi i jednostavnost procesa. Korisnik ne mora posjetiti banku ili drugu financijsku instituciju, već sve može obaviti online putem. Ferratum također ne zahtijeva puno papira i dokumentacije, što je vrlo povoljno za korisnike koji žele brzo i jednostavno dobiti kredit.

Ferratum nudi i mogućnost produženja roka za vraćanje kredita. Ova opcija može biti korisna u slučaju da korisnik nije u mogućnosti vratiti kredit u ugovorenom roku.

Ferratum također nudi vrlo konkurentne kamatne stope, što znači da korisnik neće platiti previše za kredit.

Jedna od prednosti korištenja usluga Ferratuma je i fleksibilnost. Korisnik može birati između različitih vrsta kredita i rokova za vraćanje kredita, što znači da može pronaći opciju koja najbolje odgovara njegovim potrebama.

Ferratum također nudi i mogućnost refinanciranja postojećeg kredita, što može biti korisno u slučaju da korisnik želi smanjiti svoje mjesečne obveze.

Još jedna prednost korištenja usluga Ferratuma je sigurnost. Ferratum koristi najnovije tehnologije za zaštitu osobnih podataka korisnika, što znači da su podaci korisnika sigurni i zaštićeni. Ferratum također ima certifikat ISO 27001, što znači da tvrtka ima sustav upravljanja sigurnošću informacija.

Ukratko, korištenje usluga Ferratuma ima brojne prednosti u odnosu na tradicionalne financijske institucije. Ferratum nudi brzinu, jednostavnost, fleksibilnost, konkurentne kamatne stope, sigurnost i mogućnost refinanciranja postojećeg kredita. Ferratum je jedna od najbržih i najjednostavnijih opcija za dobivanje kredita, što ga čini vrlo popularnim među korisnicima diljem svijeta.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (508 ocjena)