Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum kalkulator

Znate li što je Ferratum kalkulator?

Da bi ste uspješno i informirano sklopili ugovor o online kreditu, potrebno je znati sve bitne sastojke ugovora prije samog sklapanja ugovora o kreditu. Bitni sastojci ugovora su iznos kredita, kamatna stopa, rok otplate, iznos anuiteta. Inače je prava muka izračunavati kako se kamatna stopa mijenja ovisno o vašem iznosu kredita, te koliko će vam iznositi mjesečni anutitet ako uzmete kredit jedne ili pak druge visine. Sati za kalkulatorom i s papirom i olovkom mogu djelovati iscrpljujuće za čovjeka a povrh svega, možete napraviti i grešku i krivo izrčunati veoma bitne parametre o kojima ovisi sklapanje vašeg ugovora o kreditu. Upravo da se sa svim navedenim ne bi nepotrebno mučili, postoji Ferratum kalkulator. Ako koristite ferratum kalkulator, u svega par sekundi ćete znati sve bitne sastojke ugovora. Uz pomoć jednog klika možete odabrati iznos kredita, rok otplate, i gledati kako se ostali parametri sami mijenjaju i namjestiti si takav rok otplate i takav iznos kredita koji najviše odgovara vašim potrebama.

Kako koristiti Ferratum kalkulator za izračun kredita

Ako koristeti kreditni kalkulator, možete odrediti puni iznos otplate kredita. Jednostavno je potrebno koristiti tzv. klizač na ekranu kako biste odabrali iznos koji želite pozajmiti, te zatim putem istog klizaža odabrati rok otplate. Ferratum kalkulator zatim sam izračunava kolika je bankovna naknada, te koliki vam je ukupni trošak kredita. Vodite jedino računa o zlatnom pravilu koji vrijedi za sklapanje svih ugovora o kreditu: neovisno koliko vam primamljivo kredit izgleda, razumite ugovor o kreditu prije nego li ga sklopite, znajte jasno vašu pravnu poziciju, znajte s kim sklapate ugovor, i provjerite da ugovor nema nekih prikrivenih odredbi koji vam idu na štetu. Tako jedna od prikrivenih odredbi koja bi vam mogla promaknut može biti ta da u slučaju da ne otplatite kredit na vrijeme, plaćate veliki penal za produženje ugovora. Takav penal ne bi trebao postojati, a ako i postoji, ne bi trebao iznositi više od 15 % iznosa vašeg kredita. Takve podatke vam ferratum kalkulator neće pokazati, kao što neće niti jedan drugi online kalkulator za kredite, ali toga morate biti svjesni.

Da li je ferratum kalkulator dovoljan da saznate sve što vam je potrebno za ugovor o kreditu?

Svaki korisni kredita bi trebao odgovorno pristupiti procesu kreditiranja. Kao što smo rekli u prethodnom poglovalju, bitno je da razumijete sva svoja prava i sve svoje obveze. Isto tako, bitno je da analizirate zajmodavca, tj. firmu s kojom sklapate ugovor o kreditu. To mora biti firma ili banka koja uživa vaše povjerenje. Stoga svakako istražite i raspitajte se o dojmovima kod te banke ili kakvog drugog zajmodavca. Isto tako provjerite u sudskom registru da li takva banka ili firma postoje. Ako ne postoje, nemojte sklapati ugovor s njima. Ako je sve navedeno uredu, onda bi tek trebali koristiti ferratum kalkulator, ili kakav drugi kalkulator i izračunati sve što vas zanima za vaš kredit. Ferratum kalkulator se koristi jednostavno, kao što smo već upisali. Uz pomoću klizača odredite iznos ugovora o kreditu i rok otplate i u sekundi ćete znati koliko će iznositi vaša ugovorna obveza. Ako vas sve navedeno zanima, isprobajte već danas!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (515 ocjena)