Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferrantum

Isplati li se uzeti Ferrantum kredite?

Online krediti su pojava koju do prije nekoliko godina nismo mogli često vidjeti na tržištu. Ukoliko bi vam trebao kredit, utoliko bi ugovor o tom kreditu išli sklopiti u banku. S obzirom da se radi o relativno novoj pojavi, koja nije potpuno zakonski regulirana, potrebno je takvoj materiji pristupiti s osobitom pažnjom. Neovisno o tome radi li se o Ferrantum ili drugim online kreditima, svakako morate dobro proučiti svoje ugovorne obveze prije sklapanja bilo kakvog ugovora o kreditu. Upravo će znanje o vašim zakonskim pravima kao korisnika kredita kao i znanje o ekonomskoj pozadini i smislu ugovora o kreditu omogućiti da prepoznate osnovne mehanizme zaštite vaših prava, te da prepoznate ugovor koji će vam ići što više u korist te odaberete baš njega. Stoga krenimo najprije od toga što je kredit, tj. zajam. Definicija ugovora o zajmu je ta da se radi o ugovornom odnosu u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Ako je pri tom ugovorena kamata, radi se o naplatnom zajmu, u suprotnom je riječ o besplatnom. Jedina razlika između ugovora o zajmu i o kreditu je ta što će kod kredita zajmodavac biti banka, dok kod ugovora o zajmu to može biti bilo koja fizička ili pravna osoba. Ukoliko se radi o pravnoj osobi koja nije banka sa sjedištem u RH, koja je dobila odbrenje HNB-a za rad, svakako proučite pravnu osobu s kojom želite sklopiti ugovor o kreditu. Točnije, ukoliko se radi o Ferrantumu, utoliko upišite ime Ferrantum u sudski registar i saznajte sve podatke o toj firmi prije nego što sklopite ugovor.

Što trebate znati prije uzimanja Ferrantum kredita?

To koliko ćete brzo dobiti kredit vam je sigurno važno ako vas životne okolnosti pritisnu na brzo sklapanje ugovora o kreditu. Ipak, nemojte dopustiti da nužda u kojoj se nalazite dovede do srljanja i brzopletog sklapanja ugovora o kreditu. Ako vas privlači sklapanje ugovora o Ferrantum kreditu, svakako najprije proučite sve ugovorne obveze koje ćete imati ako sklopite takav ugovor. Točnije, to se odnosi na odredbe poput roka otplate, kamatne stope, kao i sve ostale ugovorne obveze poput postojanja naknade za prekoračenje roka otplate, jamstva i dr. Ugovor koji sklapate morate pročitati od prvog do zadnjeg slova, a isto tako bi bilo dobro da se posavjetujete s odvjetnikom ili osobom koja poznaje to područje te da vam ta osoba potvrdi da su vaše ugovorne obveze prihvatljive. Isto tako, ako razmišljate sklapanje Ferrantum online kredita, ili bilo kakvog drugog, vodite računa o svojoj kreditnoj sposobnosti, tj. da ste sposobni otplaćivati kredit kroz ugovoreno razdoblje.

Kakva je vaša kreditna sposobnost za dobivanje Ferrantum kredita?

Kao što je već rečeno u prvom poglavlju, zajmodavac će zajmoprimcu dati u vlasništvo stanovitu količinu novca s nadom da će mu on taj novac nakon određenog vremena vratiti. Zajmodavac, tj. Ferrantum se mora pouzdati u tu činjenicu, jer u protivnom će biti na gubitku. Kako bi zajmodavac bio siguran da će zajmoprimac vratiti novac, zajmodavac će analizirati zajmoprimca prije sklapanja ugovora kako bi se osigurao da zajmoprivac ima dovoljno primanja i imovine iz koje se dug može naplatiti. Upravo će o kreditnoj sposobnosti ovisiti brzina kojom se Feraturm brzinski krediti mogu dobiti. Što vam je kreditna sposobnost bolja, utoliko ćete brže dobiti kredit. Točnije, ako imate stabilan postao i dobra mjesečna primanja. Međutim, no samo po sebi neće biti dovoljno, već će biti potrebno i ugovoriti određeni instrument osiguranja tražbine poput jamstva. Jamac će u slučaju da vi niste sposobni vratiti dug na vrijeme, vratiti taj dug umjesto vas. Stoga svakako vodite računa da jamca birate isključivo vi i da je to osoba od vašeg povjerenja. Ako Ferrantum zadovolji sve kriterije koje smo prethodno naveli, sklopite u govor o kreditu!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (558 ocjena)