Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feraturm

Znate li što su Feraturm krediti?

Kako biste razumjeli što su uopće Feraturm krediti, potrebno je razumjeti pravni institut kredita. Naime, financijska pismenost je jedan od ključnih preduvjeta za uspješno i sigurno sklapanje ugovora o kreditu. Upravo će znanje o vašim zakonskim pravima kao korisnika kredita kao i znanje o ekonomskoj pozadini i smislu ugovora o kreditu omogućiti da prepoznate osnovne mehanizme zaštite vaših prava, te da prepoznate ugovor koji će vam ići što više u korist te odaberete baš njega. Svakako se posavjetujte sa stručnjakom i pročitajte zakonske odredbe u Zakonu o obveznim odnosima vezano za kredit, te proučite tu materiju što je više moguće preko brojnih stručnih članaka dostupnih na internetu.

Ugovor o kreditu je pravni odnos koji postoji tisućama godina. Drugi naziv za njega je još i ugovor o zajmu, a takav ugovor su sklapali još i stari Rimljani. Definicija ugovora o zajmu je ta da se radi o ugovornom odnosu u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Ako je pri tom ugovorena kamata, radi se o naplatnom zajmu, u suprotnom je riječ o besplatnom. Jedina razlika između ugovora o zajmu i o kreditu je ta što će kod kredita zajmodavac biti banka, dok kod ugovora o zajmu to može biti bilo koja fizička ili pravna osoba. U našem konkretnom slučaju, ugovorna strana je Feraturm koja nudi online kredit, zajedno sa svim pojedinostima koje se takvog ugovora tiču. Svakako prije sklapanja ugovora o online kreditu provjerite da zajmodavac kao firma postoji u sudskom registru. Ukoliko firma ne postoji, tj. brisana je iz sudskog registra ili je u stečaju, ili se pak nalazi izvan granice RH, nikako ne sklapajte ugovor o kreditu!

Feraturm brzi krediti

Brzina dobivanja kredita svakako je jedan od ključnih preduvjeta koji će pozitivno utjecat na vašu volju pri sklapanju ugovora o kreditu kod baš te banke. Naime, moderan način življenja nerijetko nas dovede u situacije u kojima nam je potrebna gotovina brzo kako bi zadovoljili svoje određene financijske potrebe. S obzirom da nemate dane na raspolaganju koje možete nepotrebno gubiti, potrebna vam je gotovina odmah. Ipak, nemojte dopustiti da nužda u kojoj se nalazite dovede do srljanja i brzopletog sklapanja ugovora o kreditu. Ukoliko vas privlači Feraturm krediti, svakako najprije proučite sve ugovorne obveze koje ćete imati ako sklopite takav ugovor. To se prvenstveno odnosi na odredbe poput kamatne stope, ili pak plaćanja određene naknade u slučaju produženja ugovora o kreditu. Točnije, ako postoji penal, tj. naknada koju morate platiti ako ne vratite kredit u ugovorenom roku, i ako ta naknada iznosi više od 10 % od iznosa kredita kojeg ste dobili, nikako nemojte sklopiti taj ugovor. Isto tako, brzina odobrenja feraturm kredita naravno ovisiti će o vašoj kreditnoj sposobnosti. Stoga svakako vodite računa o tome da ste sposobni vraćati kredit kroz ugovoreno razdoblje, tj. da je iznos vaših mjesečnih primanja dovoljan da podmirite svoje obveze i normalno živite.

Koliko brzo se mogu dobiti Feraturm krediti?

Kao što smo spomenuli u prvom poglavlju, zajmodavac će zajmoprimcu dati u vlasništvo stanovitu količinu novca s nadom da će mu on taj novac nakon određenog vremena vratiti. Zajmodavac se mora pouzdati u tu činjenicu, jer u protivnom će izgubiti novac. Kako bi zajmodavac bio siguran da će zajmoprimac vratiti novac, zajmodavac će analizirati zajmoprimca prije sklapanja ugovora kako bi se osigurao da zajmoprivac ima dovoljno primanja i imovine iz koje se dug može naplatiti. Upravo će o kreditnoj sposobnosti ovisiti brzina kojom se Feraturm brzinski krediti mogu dobiti. Što vam je kreditna sposobnost bolja, utoliko ćete brže dobiti kredit. Točnije, ako imate stabilan postao i dobra mjesečna primanja. Naravno, ako imate visoka primanja onda vam ne bi ni trebao kredit. Stoga vam primanja neće biti jedini faktor koji će podići vaš kreditni rating, nego će na to utjecati i nepokretna imovina koju imate, vaše ponašanje kao dužnika odprije (jeste li na vrijeme vraćali kredit i sl. ). Feraturm brzinski krediti se lakše mogu dobiti i ako ponudite određena sredstva osiguranja kredita poput jamaca. Svakako vodite računa o činjenici da jamca birate isključivo vi i nitko drugi. Jamac je osoba od vašeg povjerenja, koja je spremna podmiriti vašu obvezu umjesto vas.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (582 ocjena)