Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratumbank

Znate li što je Feratumbank?

Ukoliko ste se našli u poziciji u kojoj relativno brzo trebate namaknuti novčana sredstva putem kredita i ne znate od kuda krenuti, utoliko ste se vjerojatno uputili u traženje povoljnih zajmodavaca. Ako ste malo istražili financijsko tržište, vjerojatno ste se susreli s Feratumbank i pitate se o kome se tu radi. Feratumbank je dio Feratum grupe, vodećeg svjetskog pružatelja usluga mobilnog bankarstva kao i usluga digitalnih potrošačkih kredita tj. online kredita. Feratum banka je osnovana 2005. godine u Finskoj i danas se proširila na preko 25 zemalja diljem svijeta. Tako se Feratum banka može naći, osim u Hrvatskoj, i u Australiji, Brazilu, Bugarskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Norveškoj, Estoniji, Latviji, Meksiku, Nizozemskoj, Novom Zelandu, Ujedinjenom Kraljevstvu, Rumunjskoj, Rusiji, Španjolskoj, Švedskoj, Litvi, Nigeriji, Poljskoj, Danskoj i brojnim drugim zemlja. Sve navedeno upućuje na uspješnost poslovanja kroz niz godina. Ako vam se sve navedeno sviđa i želite iskoristiti usluge kreditiranja, posjetite njihovu web stranicu već danas.

Kakve kredite nudi Feratumbank?

Feratumbank online krediti su najbrži najpovoljniji krediti na tržištu što dokazuje sve veći broj zadovoljnih korisnika iz godine u godinu poslovanja. No ono po čemu se Feratumbank krediti najviše ističu je fleksibilnost pri njihovom ugovaranju. Neovisno o tome treba li vam 75 EUR ili pak 4000 EUR koje bi htjeli otplatiti kroz rok od godinu dana, oba kredita možete dobiti u svega par klikova. Dapače, korištenjem online kalkulatora kredita možete u par klikova izračunati koliko će iznositi vaš mjesečni anuitet, kamatna stopa, i rok otplate. Drugim riječima u jako kratkom roku možete namjestiti kredit koji vam najviše odgovara i vidjeti sve informacije koje su vam ključne u tom trenutku. Ako vam tamo dostupne informacije pak nisu dovoljne, možete se obratiti dežurnim djelatnicima koji će vam u najkraćem roku objasniti sve što vas zanima, naravno online putem, bez neptrebnog odlaženja u banku i gubljenja vremena!

Vaše obveze pri ugovaranju Feratumbank kredita

Kao kod svakog sklapanja dvostranoobvezujućeg ugovora, tako i kod sklapanja ugovora o kreditu postoje određene obveze s vaše strane kojih morate biti svjesni. Feratumbank kao respektabilna i odgovorna bankovna institucija mora brinuti o tome da je njihov klijent kreditno sposoban tj. da će moći otplatiti dug u ugovorenom roku. Naime, ukoliko Feratumbank ne bi vodio računa o kreditnoj sposobnost korisnika, to bi vrlo brzo vodilo u propast banke. Stoga je svakako potrebno provjeriti osnovne parametre klijenta poput stabilnosti i visine primanja kao i kreditne prošlosti. Isto tako, dug je potrebno osigurati određenim instrumentima osiguranja tražbine poput jamstva. Upravo zbog svega navedenog, nemojte se iznenaditi ako vas osoblje Feratuma bude ispitivalo pitanja kako bi utvrdili vašu kreditnu sposobnost. Isto tako, neka vas ne iznenadi to što ćete morati dati određeni instrument osiguranja tražbine. Ipak, sve navedeno ćete moći obaviti znatno brže i jednostavnije nego u tradiocionalnim bankama!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (507 ocjena)