Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratum banka

Feratum banka u Hrvatskoj

Koji god razlog imali, privatni ili poslovni, ljudi se sve više odlučuju na kreditiranje vlastitih potreba, projekata i želja. Prijašnji koncept da se veće investicije ili potrebe koji izlaze iz dnevnih i uobičajenih, financiraju iz ušteđenog novca i viškova, danas je zamijenjen potpuno drugačijim pristupom. Nekoliko je stvari utjecalo na taj zaokret u razmišljanju i pristupu kako financirati sve što nam treba. Velike promjene na tržištu rada, kao i na tržištu novca utjecale su na nove trendove. Jednostavno se u zadnjih desetak, dvadeset godina sve teže zaposliti na neodređeno, a i sami radnici sve češće mijenjaju poslove i poslodavce. Zbog toga su banke, pa i Feratum banka kao jedna od vodećih u Hrvatskoj, olabavile uvjete po kojima posuđuju novac klijentima, pa možemo reći kako nikada nije bilo jeftinije posuditi novac. Feratum banka nudi vam različite novčane proizvode, od raznih vrsta kredita po povoljnim kamatnim stopama do ugovaranja štednje i osiguranja.

Feratum banka ponuda

Feratum banka u svojoj ponudi ima gotovinske kredite i pozajmice i to manjih iznosa, ali je kredite veoma lako ugovarati i realizirati. Mikro krediti koji su u ponudi Feratum banke, u raznim iznosima moguće je realizirati bez prilaganja platne liste. Ova ponuda vrijedi i za nove korisnike, a rok otplate mikro kredita je do 30 dana. U ponudi su i brzi online krediti u iznosima do 4000 EUR, sa rokom otplate do 18 mjeseci i efektivnom kamatnom stopom od 7,26 posto. Prednost koju vam nudi Feratum banka je ugovaranje kredita online. Vrlo je jednostavno, a zahtjeva registraciju na web stranici banke i ispunjavanje zahtjeva. Istog dana bankar će vam odgovoriti na vaš zahtjev i ako vam se kredit ili pozajmica odobri, novac se isplaćuje idući radni dan.

Feratum banka savjeti kako ugovoriti kredit

Feratum banka zaista je odlična opcija kada vam treba kredit i to ne samo zbog uvjeta pod kojima uzimate kredit, već i zbog odličnih bankara i osoblja koje će vam pomoći odabrati najbolju opciju. Zašto je to važno? Sastavljajući najbolji otplatni plan izbjeći ćete nekoliko negativnih posljedica ne vraćanja kredita i mjesečnih obaveza. Ako je vaš odabir Feratum banka, iskoristite odlične bankare i njihovo iskustvo kako bi što bolje napravili otplatni plan. Kredit ne uzimajte ako vam nije nužno potreban i iznos koji uzimate neka bude točno koliko vam treba. Ugovoreni otplatni plan poštujte i mjesečne obaveze vraćajte na vrijeme, da vam ne bi blokirali tekući račun. Ako se nađete u problemu, kao opcija postoji i odgoda plaćanja koju zatražite od kreditora. Nikome nije u interesu blokirati klijenta, pa će vam i Feratum izaći u susret i omogućiti odgodu plaćanja mjesečnih rata dok vam se financijska situacija ne popravi.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (544 ocjena)