Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratum

Znate li što je Feratum?

U moru različitih poslovnih subjekata koji nude povoljne kredite svakako se ističe Feratum, kao firma koja se može pohvaliti dugogodišnjom uspješnom djelatnošću u području bankarskih usluga. Mnoštvo zadovoljnih klijenata koji se opetovano vraćaju kako bi uživali nove usluge i pogodnosti koje Feratum nudi, samo su jedan od dokaza njihove uspješnosti. Neovisno treba li vam nenamjenski brzi gotovinski kredit, ili pak namjenski kredit većeg iznosa, ili pak kreditno savjetovanje, sve navedene usluge možete dobiti u Feratumu. Kao jedan primjer dobre financijske usluge svakako su njihovi mikro krediti do 400 EUR sa rokom otplate do 30 dana. Riječ je o manjim svotama novaca i kratkim rokovima otplate, ili kako bi oni rekli: posudiš novac brzo a još lakše ga vratiš! Ovaj poslovni subjekt posluje u preko 5 zemlja i imaju više od 2 milijuna klijenata u svojoj dugogodišnjoj karijeri. Stoga, ako vam se sve navedeno sviđa, prijavite se već danas i dobit ćete najbrži i najpovoljniji kredit u vašem životu.

Koja je dokumentacija potrebna za Feratum kredit?

Ako vas zanima Feratum kredit, svakako ćete razmišljati o tome koju dokumentaciju trebate imati. Dapače, skupljanje potrebne dokumentacije i taj birokratski dio sklapanja ugovora o kreditu nikome nije drag dio procesa ugovaranja kredita. Upravo zato, Feratum vam na transparentan i pregledan način daje uvid u svu dokumentaciju koja vam je potrebna i koje uopće nema puno. Već unutar istoga dana vi možete predati svu potrebnu dokumentaciju i dobiti iznos kredita koji vam je toliko potreban. Najprije naravno morate priložiti svoj osobni dokument. Analiza i identifikacija putem vašeg osobnog dokumenta izvršava se preko Feratumove platforme zvane Identyum. Identifikacija i vertifikacija obavlja se u svega par minuta. Nadalje, trebat ćete pozorno ispuniti sam ugovor o kreditu i upoznat se sva svim vašim ugovornim obvezama i pravima. Konačno, trebat ćete potvrdu o jamstvu za kredit. Naime jamstvo kao instrument osiguranja tražbine potreban je pri svakom ugovaranju kredita. Do spomenutog jamstva možete doći u roku od nekoliko minuta. I to je to, ako ispunite sve navedeno vaš kredit će biti odobren unutar istoga dana!

Kako uspješno proći proces identifikacije za Feratum

Kao što smo spomenuli, Feratum ima jedinstveni proces identifikacije i vertifikacije zvan Identyum. Nekim korisnicima to na prvu može zvučatai zbunjujuće i komplicirano stoga ćemo u nastavku dodatno razjasniti o čemu se tu radi i omogućiti vam da spomenuti proces prođete što je moguće bezbolnije. Najprije ćete morati vertificirati broj mobitela kojeg ste naveli u samoj prijavi. Na mobitel ćete dobiti SMS te je potrebno 6-znamenkasti broj iz smsa unijeti na stranicu kako bi se vaš broj vertificirao. Idući korak je odabir vašeg PIN-a. Tu ne bi trebalo biti problema. Na vaš mobitel ćete primiti i PUK broj, kao sigurnosnu alternativu ako izgubite ili zaboravite PIN. Iduće na redu je provjera valjanosti vaše osobne iskaznice. Jedino što ćete trebati napraviti je uslikati iskaznicu s prednje i stražnje strane. Također ćete trebati i skenirati vaše lice kako bi utvrdili da ste baš vi osoba s osobne iskaznice. Konačno, Feratum će od vas tražiti skeniranje bankovne kartice.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (612 ocjena)